Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17962 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Ekim 2019 - 12:13

Siyer-i Nebi Yarışması başvuruları başladı.

Büyüt
Küçült
Siyer-i Nebi Yarışması başvuruları

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından her sene Türkiye genelinde düzenlenen Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması başvuruları başladı.

Her sene binlerce öğrencinin katılım sağladığı Siyer-i Nebi Yarışması bu sene de 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

2018 yılında Türkiye genelinde 1 milyona, Giresun genelinde ise iki bine yakın başvuru yapılan yarışma bu sene 15 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

AGD Giresun Siyer-i Nebi Yarışması Tertip Kurulu toplantısında konuyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Tahir KARABİBER şunları kaydetti:

“Hepimizin bildiği üzere Anadolu Gençlik Derneğimiz tarafından düzenlenen Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması’nın bu sene de başarıyla gerçekleştirilebilmesi için çalışmalarımızı başlattık. Gerçekleştirdiğimiz toplantımızla beraber gerek AGD Giresun Şube Yönetim Kurulumuz gerekse 16 ilçedeki temsilciliklerimiz yarışma hazırlıklarına başlamış oldu. 1. eğitim döneminde lise öğrencileri, 2. eğitim döneminde ise ortaokul öğrencileri iki farklı etapta sınava katılacaklar. Lise öğrencileri için son başvuru tarihi 15 Kasım, sınav tarihi ise 15 Aralık olarak belirlendi. Yarışmaya başvurular ise efendimizinizinde.com adresinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.”

YARIŞMAYI NİÇİN YAPIYORUZ?

KARABİBER açıklamasının devamında, “"Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar." Her genç yetiştirilmeyi bekleyen bir çiçektir. Bizim için susuz ve ekilmemiş topraklardaki hiçbir gencimiz feda edilmeyecek kadar değerlidir ve baharı başlatacak çiçeğin tohumunu atmak vazifesi bizlerindir. Fidanlar erken yaşlarda eğilirler, şekil alırlar. Gençlerimiz de lise çağlarında şekillenirler ve aldıkları şekilleri çevrelerine aksettirirler. Dolayısıyla düzenlediğimiz bu yarışma liseli gençlerimiz için önemli bir husustur. Velilerimizden ve öğretmenlerimizden de başta kendi öğrencileri olmak üzere çevrelerindeki gençlerin yarışmaya yönlendirilmesi konusunda desteklerini bekler, teşekkür ederiz.” dedi.

YARIŞMA İLE İLGİLİ DETAYLAR

Türkiye Geneli Ödüller

5.000 TL

4.000 TL

3.000 TL

2.000 TL

1.000 TL

 

Giresun Geneli Ödüller

1.3 çeyrek altın

2.2 çeyrek altın

3.1 çeyrek altın



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir