Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8892 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Ocak 2018 - 00:30

Taşeron İşçilerine Daimi İşçi Kadrosu Verilmesi

Büyüt
Küçült
Taşeron İşçilerine Daimi İşçi Kadrosu
Taşeron İşçilerine Daimi İşçi Kadrosu Verilmesiyle İlgili Basın Açıklaması

Toplumun birçok kesimini yakindan ilgilendiren taşeron işçilerine kadro verilmesiyle ilgili Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN  tarafından 05.12.2017 tarihinde grub toplantisinda açıkladığı  “ daimi işçi kadrosu ” büyük bir sevinç ve memnuniyetle karşılanmıştır.  Sayın Cumhurbaşkanımızın  açıklamasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide SARIEROĞLU ve ilgi Bakanlıklarla beraber  yapılan yoğun çalışmalardan sonra 696 khk ile birmilyon civarında taşeron işçi taşeron şirketlerden kurtularak 450 bin kamunun direk işçisi 550 civarında da çalışan taşeron işçiler ise  belediyenin ve özel idarenin kendi şirketlerinde çalışması imkanı sağlanmıştır . Yapılan bu düzenlemeyle artık kamu da belediye ve özel idarelerde bundan böyle personele dayalı hizmet alim sözleşmesinde önü sonsuza denk kapanmıştır .
Türkiye çalışma yaşamında böyle büyük bir değişimi yapmak ve kapitalizm düzenini yerle bir etmek oldukça önemlidir.
HAK-İŞ   KONFEDARASYONUMUZUN  Genel  Başkanı sayın Mahmut  ARSLAN'nin  yapmış olduğu yoğun mücadele taktire şayandır.Konfedarasyon Başkanımız Mahmut ARSLAN   iğneyle kuyu kazarcasina yorulmadan sıkılmadan mücadele ve müzakere ederek bu kadroyu alınmasında en büyük pay sahibi olduğu tüm üyelerimiz ve kadro alan tüm işçilerin bilmesi gerekmektedir.  Üzülerek belirtmek isterimki kurumlarimizda bizler gibi çalişan mesai arkadaşlarımızın bir kısmı kadronun dişinda kalmalari bizlerin derinden üzmüştür .Yeni bir Khk ile kadronun dışında  kalan bilgi işlem diş protez, yemekhane, Mr, kitler vs.yeni yapılacak bir çalışmayla birlikte kadro'ya  geçmeleri sağlanmali ve yaşanan bu mağduriyet ortadan kaldırılması gerekmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN biz taşeron işçilerin yıllardır hayalini kurduğumuz işçi kadrosunu bizlere vererek büyük haksızlığı da ortadan kaldırmıştır.
Daimi işçi kadrosunu bizlere layık gören Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Başbakanımız Binali YILDIRIM ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide SARIEROĞLU'na sonsuz teşekkür eder Şükranlarımızı sunarız.
 
Öz Büro İş Sendikası 
Giresun İl başkanı

Hamza TÜRKMEN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir