Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8609 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Şubat 2018 - 12:42

Tekkeköylü Çocuklar Yeşil Dünya İçin Sahneye Çıktı

Büyüt
Küçült
Tekkeköylü Çocuklar Yeşil Dünya İçin Sahneye

Bursa’da kurulu bulunan Bursa Giresun Güce Tekkeköy Derneğinin eğitime olan katkısı devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda köy okullarında bulunan öğrencilerin kışlık ‘bot ve mont’ ihtiyacını karşılayan Tekkeköy Derneği yönetimi şimdi de çocukların sömestr tatilini boş geçirmeyerek yeşil bir dünya için güzel bir tiyatro etkinliği düzenlediler.

Örnekli Kültür Merkezinde Gazeteci – Yazar – Tiyatrocu Şerafettin Torun öncülüğünde dernek üyelerinin çocuklarından oluşan ekip tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Yeşil bir dünya için hazırlanan gösteride ağaçlık alanların kesilerek müteahhitlere inşaat yapması için verilmesinin yanlış olduğu teması vurgulandı. Gelecek için Doğa’ya sahip çıkılması gerektiği vurgusu da işlendi.

 Güce Tekkeköy Derneği Başkanı İzzet Özdemir gazetemize yapmış olduğu açıklamasında; “Dernek olarak sosyal çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sömestr tatilinde çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirerek kamuoyuna “Yeşil Bir Dünya” mesajı vermeye çalıştık. 10 gün süresince bizlere birlikte olan çocuklarımızı eğiten, çalıştıran ve sahneyi hazırlayan hocamız Şerafettin Torun’a, emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarıma ve bugün bizlere burada yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize, ayrıca etkinlik salonunu bizlere açan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gazeteci Erdal Avcı’nın sunumunu gerçekleştirdiği programa Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, Başkan Vekili Mustafa Ateş, Bursa Giresunlular Derneği Başkan Yardımcısı Enver Meşe, Tirebolu-Güce Derneği Başkanı Fatih Akdoğan, Espiye Taflancık Köyü Dernek Başkanı Kazım Kara,  dernek yöneticileri ve üyeler katıldı.

 

Etkinlik sonunda Eğitimci Şerafettin Torun’a hazırlamış olduğu bu güzel programdan dolayı dernek yöneticileri tarafından Plaket verildi. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir