Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11361 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2017 - 13:17

Tepeköy Mahallesinde Halk Toplantısı Düzenlendi

Büyüt
Küçült
Tepeköy Mahallesinde Halk Toplantısı

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Tepeköy mahallesinde halk toplantısı düzenledi.

Mahalle Muhtarlığı salonunda düzenlenen toplantıya, Başkan Kırhasanoğlunun yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan, Abdullah Çakıroğlu, İbrahim Aydın, Tepeköy Mahalle Muhtarı Necati Bebek ile mahalle sakinleri katıldı.

Başkan Kırhasanoğlu,toplantıda yaptığı konuşmada, Tepeköy mahalle halkının yapılan her türlü etkinliklerde, toplantılarda birlik ve beraberlik yönünde çok etkili olduğunu belirtti.

Bu birlik ve beraberliğin diğer mahalle ve köylerde olması temennisinde bulunan Kırhasanoğlu,’’bu birlik ve beraberliğinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Günlük yaylasından 4 mahalle ve 3 köye su getirilmesi için çalışmaların sona yaklaştığını anımsatan Kırhasanoğlu,şunları söyledi:

‘’Burada Tepeköy ve Ahallı mahallemiz de su mağduriyeti yaşamaktadır. Diğer mahalle ve köylerimizin bunla kadar su sıkıntısı yaşamamaktadır. Tepeköy mahallesindeki su sıkıntısını ortadan kaldırmak için ilk etapta belediye olarak 30 bin TL ‘lik boru yardımımız oldu. Bununla birlikte bu çalışmanın işçiliğini de üstlendik. Malzemelerde geldiği zaman çalışmalara başlanacak. Depoya kadar suyu akıtmayı hedefliyoruz. En azından mahallemiz obuz suyundan ve susuzluktan kurtulmuş olacak. Bu çalışmanın ardından mahallemizin iç şebekesini de değiştirmeyi düşünüyoruz.’’dedi.

Kırhasanoğlu,Bu gibi toplantıların yapılmasının amacı mahallemizle alakalı sıkıntı neler var. Bunları dinlemek, Bilgi vermek, yapılan çalışmaları duymanız açısından buradayız. Bizlerde her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.’’diye konuştu.

''MUHTAR BEBEK SU SIKINTISINDAN  BELEDİYEMİZİN DESTEKLERİYLE KURTULACAĞIZ''

Tepeköy mahalle muhtarı Necati Bebek ise, yıllardır mahalle sakinleri olarak su sorunu yaşadıklarını belirterek, bizimle beraber günlük yaylasından 4 mahalleye su geleceğini bunların içerisinde en mağdur olanın kendi mahallelerin olduğunu su içemediklerini içme suyu sıkıntısının yıllardır yaşadıklarını hatırlattı.

Muhtar Bebek, Bizler aciliyet olarak mahalle sakinleri olarak kanal eşme işlemini bizler çekelim diğer masrafları sizler çekin bir an önce bu suya kavuşalım diye sayın başkanımıza ricada bulunduk. Bunu bir an önce ana depoya ulaştıralım diye başkanımızda sağ olsun bizlere gereken desteği verdi. Bizlerde havaların düzelmesiyle beraber çalışmalara başlayacağız. İnşallah mahalle halkı olarak yıllardır çözülemeyen su sıkıntısından kurtulacağız.’’dedi.

Bebek, bizlere su sıkıntısının giderilmesi konusunda desteklerinden dolayı, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluna, inşaat mühendisi Murat Kahyaoğluna ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.’’



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir