Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 25902 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Kasım 2019 - 16:58

Tirebolu, Giresun Günlerine Katılmıyor mu?

Büyüt
Küçült
Tirebolu, Giresun Günlerine Katılmıyor

Tirebolu, Giresun Günlerine Katılmıyor mu?

13. Giresun Günlerine kısa süre kala Tirebolu Belediyesi ve Tirebolu Dernekleri Federasyonun bu etkinliğe katılmayacakları açıklandı.

Bursa Tirebolular Derneği Başkanı ve TİRDEF Genel Başkan Yardımcısı Bülent Akça Derneği adına yaptığı açıklamada “İstanbul’da düzenlenecek olan 13.Giresun Günleri organizasyonuna derneğimizin de üyesi olduğu ve dernek başkanımızın genel başkan yardımcısı olduğu ülke genelinde 23 Tirebolu Derneğin çatısı olan Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) ve Tirebolu Belediyesi katılımcı olarak davet edilmemiş ve stant ayrılmamıştır” dedi.

Bu açıklamayı sorduğumuz Tirebolu Dernekler Federasyonu yetkilileri açıklamanın doğru olmadığını ancak Giresun Günlerine katılmayacaklarını açıkladılar. Federasyon Genel Sekreteri Recep Karakoç etkinliğe çok yakın tarihlerde davet edildiklerini bunun da hazırlanmak için yeterli olmadığını belirtti.

TİRDEF Genel Başkanı Necdet Demirel ise açıklamanın tam olarak doğru olmadığını düzeltilmesi için açıklama yapan Bülent Akça ile temasta olduklarını, kendilerinin de en kısa zamanda açıklama yapacaklarını belirtti.

Konu üzerinde görüştüğümüz kişiler “Tirebolu, bu işin başından beri aktif bir katılımcı ve etkinliğin çok önemli bir üyesiydi. Tirebolu ve Tirebolulunun olmadığı bir etkinlik eksik olacaktır. Eksikliği de mutlaka hissedilecektir” dediler.

Haber: İbrahim Balcıoğlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir