Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15781 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2018 - 01:17

Tirebolu'da Toplu Sünnet Şöleni Heyecanı

Büyüt
Küçült
Tireboluda Toplu Sünnet Şöleni

​Tirebolu Belediyemiz tarafından Tirebolu Kalesi önünde gerçekleştirdiğimiz Toplu Sünnet Şölenine Tirebolu Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak, Ak Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Durmuşkaya da hazır bulundu.

Programımıza başlamadan önce araç konvoylarıyla gerçekleştirdiğimiz şehir turu ilçede ikinci bayramı yaşatmış oldu. Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programımız, ünlü illüzyonist Sabu ve asistanı Nurden ile kukla Mehmet Özyavusta’nın sunduğu birbirinden güzel gösteriler ile eğlendi.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlediğimiz Sünnet Şölenimize başvuru yapan 50 çocuğumuza Sünnet elbisesi ve hediye olarak Bisiklet hediye edildi.

Tempo Tv'nin canlı yayın olarak halkımıza duyurduğu etkinliğimize yüzlerce vatandaşımız katılarak Bayram sevincini birlikte yaşadılar.

Belediye Başkanımız Abdullah Başkan Karabıçak, “Tirebolu Belediyesi'nin sosyal anlamda ürettiği projelerle örnek olduğunu, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bu tür hizmetlerimiz devam edeceğini belirterek, belediyemizin gerçekleştirmiş olduğu bu şölen Tirebolu’da bir ilk olup, geleceğimiz olan evlatlarımızın erkekliğe ilk adımlarını atacak olması, bizleri çok mutlu etti. Bugün bir bölümünü tamamladığımız şölenin ikinci bölümü için kayıt yaptıran çocuklarımızı önümüzdeki günlerde Belediyemizin özel olarak Giresun'da ki bir özel hastaneye götürerek sünnetlerini gerçekleştireceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir