Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15415 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2018 - 21:08

Tirebolulu Gençlere Tarihi Fırsat !

Büyüt
Küçült
Tirebolulu Gençlere Tarihi Fırsat


Gönüllülük Faaliyetleri (AGH/EVS) Daimi Başvuru
Avrupa Gönüllülük faaliyetleri (AGH-EVS); sosyal hizmet, çevre, yaygın eğitim programları, bilgi, iletişim ve kültür gibi birçok alanda faaliyet gösteren kurumların günlük işlerine katkıda bulunarak gençlere becerilerini geliştirmeleri için ideal bir fırsat sunmaktadır.
Gönüllülük faaliyetleri, aynı zamanda, gençlerin öz güvenlerini geliştirmeleri, aktif vatandaşlar olmaları ve farklı kültürleri deneyimlemeleri için de bir fırsattır. Gönüllülük faaliyeti bir yıla kadar sürebilmektedir.
Gönüllülük faaliyetleri (AGH-EVS) 18-30 yaş arası tüm gençlere açıktır.
Belediyemizin koordinatör ve gönderici olarak yürüttüğü/yürüteceği Kısa Dönem Gönüllülük Faaliyetleri alanındaki projeler için daima başvuru yapabilirsiniz. Projelerimiz planlandığında başvurularınız incelenecektir.. Uygun görülen adaylar ile iletişime geçilecektir.
Planlanan projelerimizde ortak olarak çalıştığımız ülke İtalya ve Macaristan’dır. İtalya’da ; Poggiardo ve  Uggıano La Chıesa ile Macaristan’da; Kaposvar kentlerinde bulunan  farklı kurumlar ile planlanan projelerimizde katılımcılarımız başvuru formlarında verdikleri cevaplara göre uygun kurumlara yönlendirilecekler dir.
Projelerimizin kısa ve uzun olup dönem olup; 60 gün kısa dönem 180 gün uzun dönem faaliyetleri kapsamaktadır. Başvuru formunda hangi aylarda faaliyete katılabileceğinizi seçebilirsiniz.
Proje Hakkında
2018-R2-TR01-KA125-060668 LETS DO İT ( Haydi Yap)  Başlıklı projemiz, 18- 30 yaş arası gençlerin;
Sosyal engellerin üstesinden gelmek için deneyim,
İstihdam şansının artırılması için beceriler,
Gelecekte Erasmus + ve diğer programlardan yararlanmak için deneyim ve teşvik
Diğer ulusal olarak nasıl hazırlanacağı ve katılacağı hakkında bilgi ve uluslararası finansmanlı projeler hakkında deneyim,
Dil becerileri,
Yerel konulara çözüm bulmada kapasite geliştirmiş olacaklar.
 Başvuru kriterleri
Uluslararası perspektifler Gönüllü adaylar öncelikle Tirebolu kentinden seçilecek. Önceliğimiz, sosyal ekonomik imkanlar açısından kısıtlı imkanları olan gençlerin seçimine yöneliktir. Ayrıca, özellikle toplumsal etkinliklerde aktif olan, sosyal ve kültürel etkinliklere aktif olarak katılanlar gibi gençleri seçmeye çalışacağız; ön yargısız; yeni insanlarla tanışmayı ve yeni kültürleri sevmeyi; İnsanlarla etkileşimde bulunmak ve takım halinde çalışabilme becerisine sahip olmak. Gönüllü adayların Üst düzey yabacı dil bilgisine sahip olması gerekmeyecek. % 5 oranında İngilizce seviyesi ve kendini ifade edebilmesi yeterli olacaktır. Kendi şehir sakinlerimizden yeterli başvuru alamazsak, aynı seçim kriterlerine sahip olan yakındaki ilçelerden  gönüllülerin başvuruları değerlendirilecektir. Projeye sınırlı ekonomik ve sosyal imkanları az  olan 6 gönüllünün katılması planlanmaktadır. Toplam gönüllü sayısı 18 olacak.
Gönüllülerin sayısı, proje uygulama tarihleri, ortakların bilgileri, başvuru tarihleri ve diğer teknik ve mali bilgiler sağlanacaktır. Gönüllülerin güncel fotoğraflı öz geçmişleri ve motivasyon mektupları ile online başvuru yapmaları istenecek. Başvuruların seçim süreci 3 kişilik bir komisyon tarafından yapılacaktır. Seçim komitesi, gönüllü adayların istedikleri ülke için uygun niteliklere sahip olup olmadıklarını ve dahil olmak  istedikleri faaliyetleri dikkate alacaklardır.
Sonuçlar web sayfasında duyurulacaktır. Gönüllü sayısının% 50’ye yakın yedek gönüllü olarak seçilecektir. Boş kotaların adaylarla doldurulmaması halinde, belediye İnternet sayfasında kontenjanlar ilan edilecek ve diğer il ve ilçelerden gönüllüler arasından gençler seçilecektir.
Lütfen Başvuru Formu için aşağıdaki linki tıklayın.
https://goo.gl/forms/dZ90zlJqeyIGft2N2
Ar-Ge Proje Birimi Koordinatörlüğü : Ümmühan KARAPIÇAK ( Uzman )
Tel: 454 411 40 16
Mail adresi: tireboluarge@gmail.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir