Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12502 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Eylül 2020 - 16:59

TÜGVA Bulancak 4. Dönem çalışmaları başladı

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak 4. Dönem çalışmaları

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği 4. Dönem çalışmaları Pazartesi akşamı vakıf merkezinde yapılan açılış toplantısıyla gerçekleştirildi. TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin başkanlığında toplanan TÜGVA Bulancak Yönetim Kurulu yeni dönem çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Göktekin: “Yeni dönem çalışmalarımız hayırlı olsun”

Mart 2020’den beri faaliyetlere ara verilen vakıf merkezinde 21 Eylül itibariyle çalışmaların başladığını kaydeden Göktekin “Vakıf çalışmalarını özlemişiz. Yeni hayat düzeni kurallarına uygun olarak artık yeni dönemin başlaması gerektiğine inanıyoruz. Evet, mart ayından beri online buluşmalar yaptık ancak hiçbiri yüz yüze, göz göze olmak, bir araya gelmek gibi olmuyor. Rabbim bu virüs belasını başımızdan bir an önce alsın inşallah. Bu dönem kapsamlı kalabalık programlardan ziyade 10 kişilik lokal gruplarla çalışmalar gerçekleştireceğiz inşallah. Bununla birlikte online buluşmalarımız devam edecek. Yine vakıf merkezimiz de yapacağımız kurslarımız ve Atölye çalışmalarımız Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile sürecek. Bununla birlikte açık hava faaliyetlerine de bu dönem daha fazla önem vereceğiz. Rabbim yeni dönemi hepimize hayırlı kılsın inşallah” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir