Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23870 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Ekim 2017 - 12:13

TÜGVA Bulancak gençliği Kıyam'da buluştu

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak gençliği Kıyamda
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Gelmeden Kıyamet, Gel Kıyam Et’ isimli etkinlik kapsamında gençler sabah namazında buluştu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Gelmeden Kıyamet Gel Kıyam Et’ isimli etkinlik kapsamında gençler sabah namazında bir araya geldi. Bulancak Merkez Orta Camii’nde namazlarını eda eden gençler, namaz sonra vakıf merkezine geçerek kahvaltı yaptılar ve sohbet ettiler.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, “Genç kardeşlerimiz ile beraber sabah namazı etkinliğinde bir araya geldik. Belirli aralıklarla bu etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Etkinlik sayesinde Bulancaklı ve ortaokul-liselerde okuyan kardeşlerimiz birlikte saf tutuyorlar. ‘Müslüman, Müslüman’ın kardeşidir’ ayeti kerimesine binaen kardeşlik bağları üzerinde köprü kurmayı amaçlıyoruz. Milli ve manevi değerlere bağlı bir nesil yetişmesi yolunda böyle faydalı işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

‘Namaz uykudan hayırlıdır’

Gençlerin Allah yolunda ilim sahibi bir bilinçle yetişmeleri için gayret gösterdiklerini belirten TÜGVA İl Temsilcisi Göktekin, “Sabah namazı vakti rızıkların taksim edildiği, duaların kabul edildiği, rahmet ve bereketin en yoğun olduğu mühim bir zaman dilimidir. Çünkü ‘Namaz uykudan hayırlıdır.’ Genç kardeşlerimizin de bu şiar ile hareket etmesini istediğimiz için yola koyulduk. Etkinliklerimize Bulancak'ta bulunan tüm kardeşlerimizi davet



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir