Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23207 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Kasım 2018 - 13:00

TÜGVA Bulancak Tezhip Kursu başlıyor

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak Tezhip Kursu

TÜGVA Bulancak Tezhip Kursu başlıyor


Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Eğitim Koordinatörlüğü bünyesinde başlayacak olan Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Tezhip Kursu Bulancak'ta başlıyor. 
Bulancak Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile Tügva Bulancak vakıf binasında hanımlara yönelik başlayacak olan Tezhip Kursu'nun kayıtları Bulancak Halk Eğitimi Merkezi ve TÜGVA Bulancak vakıf binasına başvurularak kayıt olunabilecek. 
TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin yaptığı açıklamada "TÜGVA olarak bizler hayatın her alanında faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Özellikle geleneklerimize bağlı, medeniyet kodlarımıza uygun projelerle yeni nesil gençliği buluşturmak en önemli arzumuzdur. Bu kapsamda Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile yaptığımız olumlu görüşmeler neticesinde ilçe vakıf binamızda haftasonu gündüz saatlerine denk gelecek şekilde Tezhip Kursu başlatacağız. Tezhip Sanatı medeniyetimizin ne kadar naif, ne kadar kusursuz ne kadar görsel olduğunun en önemli belirtisidir. Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar olarak bilinen Geleneksel Türk Süsleme Sanatlarını ilçemizde yaşatmaya devam edeceğiz. Bu nokta bizlere ilk günden beri desteklerini esirgemeyen, projelerimize kapılarını açan Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederim." dedi.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir