Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 25017 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2018 - 09:31

TÜGVA Bulancak Yaz Okulu Kayıtları başladı

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak Yaz Okulu Kayıtları

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği tarafından gerçekleştirilecek yaz okulu kayıtları başladı.

18 Haziran-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak ve içerisinde dini eğitim konuları ile sosyal etkinlikleri barındıran program için kayıtlar vakfın Cumhuriyet Meydanında bulunan binasında başladı.
10-15 yaş grubunun (ortaokul öğrencilerinin) kayıt olabileceği program için kayıtlar 14 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek. Kuran-ı Kerim, Peygamberler tarihi, Ezber, Siyer-i Nebi, İlmihal ve Adabı Muaşeret gibi dini eğitim konularının yer aldığı yaz okulunda ayrıca Yüzme, Basketbol, Kütüphane ziyaretleri, Spora özendirme etkinlikleri, Satranç, Gezi ve Piknik gibi sosyal etkinliklerde yer alacak. 

Erkek ve kız öğrenci gruplarının ayrı olacağı yaz okulu Bulancak merkezde önümüzdeki günlerde belirlenecek bir okulda yapılacak. Eğitim müfredatının hazır olduğu programda ayrıca seminerler ile öğrencilerin kişisel gelişimleri üzerine de çalışmalar yapılacak. Bilgi yarışmaları ile de öğrenciler çeşitli konular üzerine yarıştırılacak.

TÜGVA Yaz Okulu'nun eğitim programı hakkında bilgi veren Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN, öğrencilerin sabahtan öğlene kadar dini eğitim konularında ders göreceklerini öğleden sonraki kısmın ise haftanın bazı günlerinde eğlence ve atölye çalışmalarına yönelik olduğu söyledi. Göktekin ayrıca "formatı gereği içerisinde yüce kitabımız Kuran-ı Kerimi okumayı ve anlamayı öğreten, Peygamberimizin örnek hayatı ile gençlere dokunmayı hedeflediğimiz ayrıca öğrenirken eğlenebilecekleri bir program ile yaza giriş yapıyoruz. Altı hafta sürecek TÜGVA Yaz Okulumuza tüm öğrenci kardeşlerimizi davet ediyoruz" dedi.

Yaz Okulu ile ilgili detaylı bilgi www.tugvabulancak.org/yazokulu2018 ya da 0539 623 92 96 numaralı telefondan alınabilir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir