Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18853 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Ocak 2019 - 17:46

TÜGVA Bulancak'ta Müdür Bayrak'tan İnovasyon söyleşisi

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancakta Müdür Bayraktan İnovasyon

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Gençlik Söyleşileri kapsamında Pazartesi akşamı Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak tarafından gerçekleştirildi.

Pazartesi günleri 45. ‘si gerçekleştirilen Gençlik Söyleşilerine Bulancaklı gençlerin ilgisi çok yoğun. Bir çok konuğun farklı branş ve konularda gerçekleştirdiği söyleşiler gençlere yeni ufuklar açmaya devam etmektedir. Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ın “İnovasyon ve Gelişim” konulu söyleşi gençlerin dikkatini çekti. Öğrenci ile etkileşimli söyleşi gerçekleştiren Müdür Bayrak, Meslek eğitiminin önemini vurgulayarak 21. Yüzyıldaki ihtiyaçların bugünkü yatırımları unutturacağını söyledi. Bayrak “Eğer üretim ve gelişime açık olmazsak 21. Yüzyılda Mars’ta geri hizmet yapmaya mahkum olabiliriz. Bugün gençleri olarak sizler okumaya, üretmeye mecbursunuz. Bugün gelişen ve dünyayı yöneten ülkelerin lise öğrencileri proje ödevi olarak Uçan araba modeli üretiyorlar. Bizlerin ufkunun açık olması, gelecek yüz yıla emin adımlarla gitmemiz için de önemlidir. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kenevir bitkisi için başlattığı çalışma yarın petrole ihtiyaç bırakmayacak. Bunların hepsini iyi okumak, iyi anlamak gerekli.” Dedi.

Bayrak: “Arabayı tamir eden gençlere güvenmiyoruz”

Müdür Bayrak “Bugün öyle bir toplum haline geldik ki, saatte 150 km hızla giden bir otomobilin lastiklerinin bijonlarını sıkan gençlere maalesef güvenmiyoruz. Bu sorunu kısa zamanda açmalı güvenebileceğimiz bir nesil yetiştirilmeli.”

Söyleşi sonunda konuşmalarından dolayı Müdür Bayrak’ta teşekkür eden TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “Değerli müdürüme böyle ufuk açıcı, yenilikçi, din ve bilim ilişkisini sentezleyerek gençlerimizle tecrübe paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir