Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11222 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Aralık 2019 - 15:39

TÜGVA Bulancak’tan Çarşamba günü Sosyal Medya Konferansı

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak’tan Çarşamba günü Sosyal Medya

TÜGVA Bulancak’tan Çarşamba günü Sosyal Medya Konferansı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Eğitim Kültür Etkinlikleri kapsamında Çarşamba günü Bulancak’ta Dijital Çağda Sosyal Medya konulu konferans gerçekleştirecek.

Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Salonunda saat 14:00’de Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan tarafından gerçekleştirilecek konferans sonunda TÜGVA Bulancak’ın yaptığı yarışmaların ödül törenleri gerçekleştirilecek.

Göktekin “Dijital çağın, dijital nesli, sosyal medyada”

Konu ile ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “25 Aralık Çarşamba günü Bulancak İHO salonunda saat 14:00’de yapacağımız söyleşiye ailelerimiz ve gençlerimizi davet ediyoruz. Türkiye genelinde alanında uzman olan Bulancaklı hemşerimiz USMED Başkanı Said Ercan ağabeyimizin yapacağı söyleşi bugün çağımızın konusu aslında. Dijital çağın, dijital nesli olan gençlerimizin içinden çıkamadığı Sosyal medyayı tanımak, iyi tanımlamak için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum.

Yine konferansın sonunda 2019-2020 Eğitim öğretim yılı içerisinde TÜGVA’mızın Türkiye geneli düzenlediği Ortaokullar arası düzenlene Çizimlerle 40 Hadis Yarışmamızın Bulancak İlçe Ödülleri ve yine bizim tarafımızdan Liseler arasında düzenlenen Senin Kadrajından Kentte Yaşam Fotoğraf Yarışması ödül töreni yapılacaktır. Bu programlara tüm halkımızı davet ediyoruz.” Dedi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir