Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16103 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2020 - 16:34

TÜGVA Bulancak'tan Evde Kal Günleri için yarışma düzenliyor

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancaktan Evde Kal Günleri için yarışma

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği’de dünya genelini etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma ve faaliyetlerini dijitale taşıdı. Bir çok kurum  ve sivil toplum kuruluşu gibi sosyal medya ve dijital kanallar üzerinden gerçekleştirdiği etkinliklerle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Son olarak gençliğin evde kaldığı karantina günlerini yazı ve resimle anlatmasını isteyen TÜGVA Bulancak Temsilciliği “Hayatı Evine Nasıl Sığdırdın” başlığı ile Lise öğrencileri için Kompozisyon Yarışması, Ortaokul Öğrencileri için Resim Yarışması duyurusuna çıktı.

Göktekin, yarışmayı İnstagram Canlı yayınında duyurdu

Konu ile ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN vakfın resmi İnstagram üzerinden yaptığı canlı yayın açıklamasında “Öncelikle Koronavirüs salgını nedeniyle efat eden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, tedavi görenlere Allah'tan şifalar dilerim. Rabbim bizleri tez zamanda bu virüsten korusun, ülkemizi ve milletimizi emin eylesin. TÜGVA olarak çalışmalarımızı sanalda, dijital alemde yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizle etkileşimi koparmadan yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Dünyayı adeta esareti altına alan, tüm insanlığı evlere kapatan Koronavirüs’ü, evlerde geçen karantina günlerini ve en çok özlediklerini anlatmalarını istedik. Allah’ın izniyle bugünler gelip geçecek, belki de hiç yaşamamış gibi olacağız. Hani büyüklerimizin dediği “Söz uçar yazı kalır” sözünü hatırlayacak olursak bugünleri yazdırmak, biraz daha küçük kardeşlerimiz için resmetmelerini istedik. Genç kardeşlerimiz yazdıklarını ve çizdiklerini 0 542 491 26 93 nolu telefondan bize göndermeleri yeterli olacak. Değerlendirme ekibimizle değerlendirerek küçük bir de ödüllendirme yapacağız. Bu vesile ile Bulancak'ta okuyan, yaşayan gençlerimizi bugünleri yazmaya, yazamıyorlarsa çizmeye davet ediyoruz.” dedi. 

Yarışma ile ilgili detaylı bilgileri www.tugvabulancak.org sayfası üzerinden takip edilecektir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir