Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18601 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2019 - 11:17

TÜGVA Bulancak'tan Kaymakam Tuna'ya Ziyaret

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancaktan Kaymakam Tunaya

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak Temsilciliği Yönetim kurulu üyeleri Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ağustos ayında Bulancak’ta görevine başlayan Bulancak Kaymakamı Sayın Ali İkram Tuna’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren TÜGVA Bulancak Yönetimi vakfın çalışmaları hakkında Kaymakam Tuna’ya bilgilendirmelerde bulundu. TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Tuna’ya yeni görevinde başarılar dileyerek “Vakıf çalışmalarımız Türkiye genelinde ve Bulancak’ta hızla devam ediyor. Türkiye Gençlik Vakfı olarak 81 ilde gençlik hareketi nezdinde çalışmalar sürüyor. Bulancak Temsilciliği olarak, gençlerimize yönelik eğitici öğretici faaliyetlerimiz devam ediyor. Amacımız ülkesine, milletine devletine bağlı bilinçli ve eğitimli gençlerin yetişmesine katkı sağlamaktır” diyerek gençlerle yapılan söyleşilere davet etti.

Yine yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’a ziyaret gerçekleştiren Göktekin “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut'a ve TÜGVA olarak paydaşı olduğumuz tüm eğitim camiamıza yeni eğitim öğretim yılının bir kez daha hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

Kaymakam Tuna ve Müdür Bulut, TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette TÜGVA Bulancak Yönetim Kurulundan, Lise Koordinatörü Ali Rıza Gürsoy, Medya İletişim Koordinatörü Sedanur Bulut, Kaynak Geliştirme Koordinatörü Serkan Gülmez ve Kadın Aile Koordinatör Vekili Arzu Yılmaz hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir