Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13121 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Mayıs 2018 - 09:56

TÜGVA’da teravih sonrası gençlere dondurma ikramı

Büyüt
Küçült
TÜGVA’da teravih sonrası gençlere dondurma

 

Kurulduğu günden bugüne yaptığı faaliyetlerle dikkat çeken Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Ramazan ayı nedeniyle mevcut programlarına ara verdi. Ramazan’a özel programlar düzenleyen TÜGVA Bulancak Temsilciliği Ramazan’da da gençlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Göktekin; “Gençlerimizi Ramazan’da da vakfımıza davet ediyoruz”

Teravih namazın sonrası gençlere ücretsiz çay ve ücretsiz dondurma ikramı gerçekleştiren vakıf yetkilileri Ramazan ayı boyunca bu etkinliğin devam edeceğini belirtti. TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin yaptığı açıklamada “TÜGVA’nın gençlerimizin uğrak yeri olması konusunda arkadaşlarımızla projeler üretmeye devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla iftardan sonra dışarda, kafelerde zaman geçiren gençlerimize alternatif geliştirdik. Teravih namazlarına gençlerimizi TÜGVA’ya davet ederek namazın sonrasında gençlerimize çay ve dondurma ikramı yapıyoruz. Bununlar birlikte namaz sonrası dileyen gençler play station, masa tenisi gibi oyunlarda oynayabiliyor. Önümüzdeki günlerde sahur ve iftar etkinliklerimiz de olacak. Yine teravihe davet ettiğimiz gençlerle toplu bir şekilde buluşarak çevre camilerimizin teravih namazlarına katılarak vakıfa geri döneceğiz.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir