Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10047 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Ocak 2017 - 23:03

Türkiye’nin en kapsamlı enstitü yapılanması kuruluyor

Büyüt
Küçült
Türkiye’nin en kapsamlı enstitü yapılanması

Bir çok üniversiteden, onlarca genci ve akademisyeni bünyesine alacak olan Türk İktisadi Gelişim ve Kalkınma Enstitüsünün kuruluş çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Tigve Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Sevim; Başta bölge ekonomisi olmak üzere, dünyada ki iktisadi gelişmeleri yakından takip edecekleri ve Türkiye’ye etkilerini araştıracakları bir yapıyı harekete geçirmek için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

81 İlden, bir çok üniversite öğrencisi ve akademisyeni bir  araya getirmeyi planladıklarını söyleyen Sevim ‘’Eskiden devletler asker e silah sayıları kadar güçlüyken şimdi dünyaya kabul ettirebildikleri markalar oranında güçlüler.

Bu yeni dünyanın iz  düşümünü Türkiye’ye anlatabilmek birinci önceliğimizdir.’’şeklinde konuştu. Süreli bir yayın organı ile Türk Ekonomisinin  geleceğine, genç araştırmacılar kazandırmak amacını da  taşıdıklarını açıklayan Sevim , ‘’Türkiye ya üreten ekonomiyi hayata geçirecek, ya da tüketim içerisinde ne olduğunu bile anlayamadan yok olup gidecektir’’dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir