Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7491 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2017 - 10:48

Vali Karahan’dan Giresunspor’a Destek

Büyüt
Küçült
Vali Karahan’dan Giresunspor’a

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1.Liginde mücadele eden Giresunspor Futbol Takımının ile Manisaspor Futbol Takımının 2016-2017 sezonunun 21.Haftasında 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’de Manisa 19 Mayıs Stadında oynayacağı karşılaşmayı Şeref Tribününden canlı olarak izleyecek olan Vali Karahan, önemli bir müsabakaya çıkacak olan Giresunspor’un deplasman maçında yanında olacağını açıkladı.

“Manisa deplasmanında takımımızın yanında olacağız” diyen Vali Karahan, 2016-2017 Futbol sezonunda ligin 21.Haftasına gelindiğinde oynadığı 20 karşılaşmadan; 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 33 puanla lig liderinin 4 puan gerisinde 20.haftayı 5.sırada tamamlayan Giresunspor’un son dört maçını galibiyetle tamamladığına dikkat çekerek, her zaman Giresunspor’un yanında olmaya devam edeceğini söyledi

Ligin ilk yarısının 4.haftasında 17 Eylül 2016 tarihinde Giresun Atatürk Stadında oynanan Giresunspor-Manisaspor karşılaşması, Özgür Can (Dk.19), Tomiç (Dk.30) ve Guido Koçer’in (Dk.90+4) attığı gollerle Giresunspor’un 3-1 galibiyeti ile sona ermişti. Manisaspor’un tek golünü 52.dakikada Bahattin Köse kaydetmişti.

TRT Spor’da Canlı Yayınlanacak olan Giresunspor-Manisaspor karşılaşmasını Antalya Bölgesi A Klasman hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek olup, 1.Yardımcı Hakemliğini Kamil Çetin, 2.Yardımcı hakemliğini Murat Ergin Gözütok, Dördüncü Hakemliğini de Burak Şeker yapacak. Serdar Çakır’ın gözlemci olarak izleyeceği karşılaşmada Bahtiyar Ölmez ve Süleyman Kutay’da TFF Temsilcisi olarak görev alacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir