Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21210 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2017 - 10:53

Yakar, AK Partimiz, Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktası

Büyüt
Küçült
Yakar, AK Partimiz, Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunun 16. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 Başkan Yakar mesajında, AK Parti’nin kuruluş tarihi olan 14 Ağustos 2001’in Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan ve kısa süre içinde halkımızın gönlünde taht kurmayı ve büyük desteğini almayı başaran AK Parti, halktan aldığı güçle, girdiği tüm seçimlerde oylarını artırarak başarıyla çıkmayı bilmiştir.” ifadesinde bulunan Yakar, şöyle devam etti: “AK Parti hükümetleri döneminde, her alanda yapılan reformlarla Türkiye hızlı bir yükselişe geçti. Milletin egemenliği üzerindeki tüm vesayetler kaldırıldı. 2023 hedefine emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin önünü kesmek isteyen dış güçler ve onların yerli uzantıları tarafından her türlü kirli oyun oynanmasına rağmen, AK Parti Türkiye’nin demokrasi anlayışını güçlendirmiştir. 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan, FETÖ tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi, milletin demokrasi aşkıyla, milli iradeye sahip çıkmasıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve inançlı duruşuyla, hükümetimizin etkin müdahalesi ile geri püskürtülmüştür. Olaylarda halkımızın, görüş ayrılığına düşmeden, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi mitinglerine katılması, ülkemizde birlik ve beraberlik duygularının hangi seviyede olduğunu net bir şekilde göstermektedir.”

Bulancak başta olmak üzere millete hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Recep Yakar, şunları kaydetti: “Milletimizin ümit bağladığı AK Parti’nin mensupları olarak, yılmadan, usanmadan ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için var gücümüzü ortaya koyacağız. Bu vesileyle partimizin kuruluşunun 16. yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımız ile bizlere her zaman artarak destek veren halkımıza şükranlarımı sunuyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir