Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 25201 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2019 - 21:16

Yakar İşhanı konusunda ki iddialar tamamen asılsızdır

Büyüt
Küçült
Yakar İşhanı konusunda ki iddialar tamamen

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçede seçim zamanı çıkan bir gazetede “Esnaf isyanda” başlığı ile yapılan habere cevap verdi.

Yapılan açıklamada “Daha önce de şahsıma attığı iftiralar yüzünden başka bir gazetede tekzip cezası alan, bir çok mahkemede de yalanları ve iftiraları tescillenen bir gazetecinin hezeyanları sürüyor. Bulancak İskele başında bulunan iş hanında bir esnafın iddiaları adı altında yine şahsıma ve kurumuma bir çok iftira atılmıştır. Gazeteye demeç veren ve defalarca cezai işlem uygulandığı iftirasında bulunan Gönül Karagül’ün işyerine sadece bir kez Ramazan ayında yola tavuk pişirme fırını konduğu için 124 Lira bir ceza uygulanmıştır. Defalarca yolu, kaldırımı masa ve sandalye ile işgal eden bu iş yerine ceza uygulanmamış sadece uyarı yapılmıştır.

Yine dükkanın önünde bulunan ızgaralardan çöp ve yağ döküldüğü ile ilgili uyarılarda bulunulmuştur. Bahsi geçen Sayın Karagül, sokağı, kaldırımı değil sadece bulunduğu dükkanı satın almıştır. Bu iftira açıklamaları nedeniyle hem bahsi geçen demeci veren Sayın Karagül, hem de iftira atan, yalan haber yapan bahsi geçen gazetenin sorumluları yargıya taşınacaktır. Değerli vatandaşlarımdan yalan haberleri tescillenmiş seçim zamanlarında ortaya çıkan bu tip isimlere itibar etmemelerini rica ediyoruz. Yine aynı iş hanında dükkanı satın alıp tüm caddeye masa, sandalye koyanlara yasal haklarını hatırlatmak kavga etmekse, yasal haklarını hatırlatmaya devam edeceğiz. Eğer öyle yapmazsak herkes önüne gelen boşluğa tezgahını masa ve sandalyesini koyar ne yürüyecek cadde ne de kaldırım bulabiliriz. Aleyhimizde yapılan bu tip iftira ve hakaretler derhal yargıya taşınacaktır. Koca ilçeyi birkaç kişinin hakaret, iftira ve yalanlarına asla teslim etmeyeceğiz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir