Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8673 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Aralık 2017 - 17:21

Yakar’dan ikametgah çağrısı

Büyüt
Küçült
Yakar’dan ikametgah

Yakar’dan ikametgah çağrısı

Yılın sonunda yapılan adrese dayalı nüfus sayımlarının son günlerinde Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan çağrı geldi. Her geçen gün büyüyen, gelişen ve dönüşen Bulancak’ın nüfusunun gerçek rakamlara ulaşması gerektiğini söyleyen Başkan Yakar, “44.300 olarak görünen nüfusumuz aslında 50 binin üstündedir. Gerek köylerde ki muhtarlık seçimleri, gerek beldelerde ki kaygılarla aslında Bulancak’ta yaşayan ama ikametgahları farklı yerlerde olan binlerce vatandaşımız var.

Daha güçlü Bulancak için ikametgahlarımızı Bulancak’a aldıralım

 Daha kalabalıklaşan, büyüyen ve gelişen bir Bulancak için vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Hem merkezi siyasette güçlü olmak, hem kişi başı olarak gelen ödeneklerin artarak daha fazla hizmetin sunulması anlamında kayıtlarımızı Bulancak’a aldıralım. Bu manada çok büyük maddi kayıplar yaşıyoruz. Halkımızı duyarlı olmaya ve diğer vatandaşlarımızın hakkına girmemeye davet ediyorum. Çok basit bir işlemle ilçe nüfus müdürlüğümüze başvurarak kısa bir işlemle ikametgahlarını ilçemize aldırmak mümkün. Bu konuda sıkıntısı olan belediyemize başvurabilir. Her türlü destek sağlanarak kayıtların alınması için yardımcı olmaya hazırız. 31 Aralık’a kadar kayıtların alınması gerekiyor. Bu süre zarfında ikametgâhını oturduğu nüfusa taşımayan vatandaşlarımıza 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu 68. Maddesi uyarınca Gerçeğe Aykırı Adres Beyanında Bulunmaktan 1038 ₺ para ceza verilebilir. Bu konuda vatandaşlarımızın mağdur olmamasını istiyoruz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir