Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 26419 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2019 - 11:18

YAMAÇ PARAŞÜTÜNÜN YENİ ADRESİ PİRAZİZ BOŞTEPE!

Büyüt
Küçült
YAMAÇ PARAŞÜTÜNÜN YENİ ADRESİ PİRAZİZ

 

Yamaç Paraşütünün Karadeniz’deki adresi Ordu Boztepe’nin, son yıllarda artan kazalar sebebiyle atlayışa yasaklanması, ilgiyi Giresun-Piraziz Boştepe’ye çevirdi.

Son yılların ilgi gören adrenalin sporlarından Yamaç Paraşütü Atlayışı, bu sporu yapanlar kadar izleyicilerinde keyif aldığı bir spor dalı olarak dikkat çekiyor! Doğu Karadeniz’de Ordu Boztepe Yamaç Paraşütü Atlayışı açısından önemli bir merkez haline gelirken, son yıllarda yaşanan kazalar sebebiyle zaman zaman durdurulurken, son olarak tamamen yasaklanarak atlayışa kapandı. Alternatif turizm hareketliliği açısından önemli bir yere sahip olan Yamaç Paraşütü Atlayışı her geçen gün artan ilgiyle yaygınlaşan bir spor dalı haline gelmeye devam ediyor.

Ordu’nun atlayışa kapanması sonrası, ilgiyi Giresun’a kaydıran Yamaç Paşaşütü Atlayıcıları, şimdilerde Piraziz Boştepe’yi tercih ederek atlayışlarını buradan gerçekleştiriyorlar. Renkli görüntülere sahne olan atlayışlar,  çevre sakinlerince de beğeniyle takip ediliyor.

Yamaç Paraşütü Atlayışı yapmak için uygun alan bulmanın zor olduğuna dikkat çeken sporcular, “Kendi çaba ve imkanlarımızla bu sporu yapmaya çalışıyoruz. Piraziz Boştepe nadir alanlardan bir tanesi. Alan düzenlemesi ve imkanların iyileştirmesiyle burası bu spor için bir merkez haline gelebilir. Türkiye’nin her yerinden ve dünyanın her yerinden atlayıcılar da buraya gelebilir. Gerekli düzenlemelerle alternatif turizm çeşitliliği açısından önemli bir değer kazanılabilir” dediler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir