Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18721 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Ekim 2018 - 12:46

Yaşamak onların da hakkı

Büyüt
Küçült
Yaşamak onların da

 

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Koruma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı;

Giresun’da 3 hayvan barınağından birisinin Tirebolu İlçesinde olduğunu, göreve başladığı günden bu yana özellikle sokak hayvanları için büyük hassasiyet gösterdiklerini, yaşamanın onlarında hakkı olduğunu ifade eden Karabıçak sözlerini şöyle sürdürdü;

Özellikle kış ayları yaklaşırken zorlu hava şartlarında hayvanlarımız yaşam mücadelesi vermektedir. Bu hususta tüm halkımızın duyarlı olması herkesin görevidir. Göreve geldiğimizde ilçemizde ve bölgemizde en büyük eksikliklerden birisi hayvan barınağının olmayışıydı. Hemen çalışmalarımızı başlattık ve modern bir hayvan barınağı oluşturduk. Bizler Tirebolu Belediyesi olarak hayvan barınağımızda bakımdan kontrollere kadar sorumlu veterinerimiz eşliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Hayvanları seven, tüm insanları ve tüm dünyayı sever. Onların da insanlar kadar yaşamaya hakları vardır. Bu sebepten dolayı hayvanlarımızın yaşam şartlarını zorlaştırmak yerine iyileştirmek, saygı ve sevgi duymak bizlerin en büyük görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününü kutluyor, tüm halkımızdan hayvanlarımıza sevgi ve şefkat göstermelerini rica ediyorum.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir