Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13172 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Aralık 2017 - 18:15

Yeni Başhekim Muhtar ''Kalbe'' İyi Gelecek

Büyüt
Küçült
Yeni Başhekim Muhtar Kalbe İyi

Tirebolu Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevine atanan Kardiyoloji Uzm.Dr. Kenan Muhtar’ı Tirebolu BelediyeBaşkanı Abdullah Karapıçak, Tirebolu Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Durmuşkaya ve Yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennileri ilettiler.

İzmir Dokuz eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim gören Muhtar, Ankara Hacettepe Tıp Fakültesinde 2014 yılında Kardiyoloji dalında ihtisası tamamlayarak uzmanlık unvanını aldı.

2014 yılında Uzmanlık Unvanı aldıktan sonra mecburi hizmet olarak Görele’de göreve başlayan muhtar bir sırrını açıklamış oldu. Muhtar, 3 yıl önce mecburi hizmet için tercihte bulunurken Tirebolu Devlet Hastanesi’ni ilk sıraya yazdığını fakat nasibin Görele Devlet Hastanesini çıktığını belirtti.

3 yıldır Görele Devlet Hastanesinde Kardiyoloji Bölümünde görev yapan Muhtar, Tirebolu’yu sık sıkziyaret etme fırsatı bulduğunu, özellikle Karadeniz sahil yolunun tünelden geçtiği için denizle bütünlüğünü bozmadığından dolayı bir başka güzel olduğunu ve burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Görele Devlet Hastanesinde görev yaparken Tirebolu’dan birçok hastası olduğunu ve Tirebolu’ya yabancı olmadığını belirtti.

3 Yıllık süre zarfında Görele Devlet Hastanesine büyük hizmetler ettiğini ve bundan sonra elinden gelenin daha fazlasını Tirebolu Devlet Hastanesi için yapacağını belirtti.

Muhtar, Tirebolu Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevinin yanı sıra geçici süre ile haftanın bir günü Görele Devlet Hastanesinde Kardiyoloji Poliklinik hizmeti verecekken, geri kalan süre de Tirebolu Devlet Hastanesinde Kardiyoloji Poliklinik hizmeti vermeye devam edecek. bu sayede Tirebolulu hastalar ilçe dışındaki hastanelere gitmek zorunda kalmayacaklar.

Kardiyoloji Uzm.Dr. Kenan Muhtar’ın Başhekim olarak ilk hizmetinin Hastanede eksik olan Eko Kardiyoloji Cihazını İlçemiz iş adamlarının bağışı ile Hastane envanterine kazandırmak olduğunu kaydetti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir