Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11307 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2018 - 12:16

Yıldırım Mahalle Başkanlarıyla Buluştu

Büyüt
Küçült
Yıldırım Mahalle Başkanlarıyla

Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım Karaf Kafede mahalle başkanları ve köy temsilcilerine kaynaşma yemeği verdi.

Yemeğin ardından konuşan Başkan Yıldırım; ” İlk önce bizleri kırmayıp buraya teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizler bu dava için yola çıkmış, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ nın yol arkadaşlarıyız. Bizler bu davanın birer neferleriyiz. Hepimizin hedefi bu bayrağı bir adım ileriye taşımaktır. Bizlerde bu duygu ve düşüncelerle üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalı ve Birlik ve beraberlik çerçevesinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz” dedi.

İlçede yapılan çalışmalarla örnek bir teşkilat olduklarını söyleyen Yıldırım ; “Önümüzde gerçekten çok önemli seçimler var. Her mahallenin geçmiş seçimlerde aldığı oy oranını artırmamız gerekiyor. Bizlerden beklenen bu seçimde daha başarılı olmamızdır. Bu yüzden çevremizdeki herkesten sorumlıuyuz. Sizlerin yaptığınız iş çok önemli” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Yıldırım Yemeğin ardından İlçe yönetim kurulu üyeleriyle İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge, İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'u makamında ziyaret etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir