Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14814 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2020 - 20:39

Gurbetcilerin sıla hasreti artacak gibi

Büyüt
Küçült
Gurbetcilerin sıla hasreti artacak

Korona virüsle mücadele kapsamında Avrupa Ülkeleri sınır kapılarındaki tedbirleri üst seviyeye çıkartınca, gurbetçilerin 2020 yılı Türkiye seyahatlerinin ertelenmesinden korktuklarını, Avrupa ülkelerinde devam eden karantinanın sıla hasretlerinin her gecen gün artmasına neden olduğunu dile getiriyorlar.
Avrupa’da yaşayan gurbetçilerimiz; Türkiye’ye her yıl arabaları ile gidenleri ise zor günler bekliyor. Korona virüsle mücadele kapsamında sınır kapılarındaki tedbirler en üst seviyede. Normal şartlarda Mayıs ayı itibarıyla Türkiye’ye seyahatler başlıyor. Yurt dışında yasayan yüz binlerce gurbetçi vatana doğru giden Sıla Yolu’na çıkıyordu. Özellikle Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında Sıla Yolu’na çıkanların sayısı üst seviyeye tırmanıyordu.

2020 COVİD 19 İle tüm Avrupa gümrük kapıları En yüksek seviyede kontrollerini artırmıştır Sadece uluslararası çalışan ağır vasıtalara geçiş izni veriliyor. Veya ülkeler sadece kendi vatandaşlarını Kontrol altında Geçit YAPMAKTADIR.dedi.

Bulancak Ajans



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir