Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12277 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Ağustos 2016 - 23:49

Beykozlu Giresunlular Ayfon Gündemi İle Toplandı

Büyüt
Küçült
Beykozlu Giresunlular Ayfon Gündemi İle

Beykozlu Giresunlular Ayfon Gündemi İle Toplandı

Beykozlu Giresunlular Derneği yönetim kurulu Afyon Giresun Şehitliği gündemi ile 17 Ağustos 2016 Çarşamba Günü dernek merkezinde yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Beykozlu Giresunlular Derneğinin yönetim kurulu toplantısına Giresun Şehitliği’ne yapılacak ziyaret ve anma programını organizasyonunu yürüten Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu’da katıldı. Kuğu, Beykozlu Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu’nu Afyon’da yapılacak anma programı ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirdi. Kuğu, ayrıca göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları çalışmalar ve 29-30 Eylül, 1-2 Ekim tarihleri arasında Yenikapı’da yapılacak Giresun Günleri ile ilgili de bilgi verdi.

Beykozlu Giresunlular Derneği yönetim kurulu sonrasında Beykoz’daki Giresunlu sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile de bir toplantı gerçekleştirdi.

Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına yaptığı açıklamada “Sevgili başkanlarım, bildiğiniz üzere Afyon’daki programı Afyon Valiliği, İşçehisar Kaymakamlığı ile birlikte organize ediyoruz. Organizasyonu hazırlarken yaptığımız anlaşma gereğince anma programımızı 30 Ağustos’tan önceki ilk cumartesi günü yapmaya karar vermiştik. Törenlerimiz genelde 28 Ağustos’a denk geliyordu. Bu tarihin birçok hemşehrimizin ve başkanımızın aklında kaldığının farkındayım. Ancak bu yıl törenlerimizi 27 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Resmi programımız saat 17.00-22.00 saatleri arasında olacak. Burada konaklamak isteyenler için gerekli altyapıyı hazırlıyoruz. Ayrıca Doğanlar Köyü’ndeki insanlarımızda bizlere 50 aileyi ağırlayacaklarını belirttiler. Bu yıl ülkemizin yaşadığı 15 Temmuz Kalkışması sonrasında burada yapacağımız bir çok programı erteledik. İnşallah gelecek yıl daha iyi programlar düzenleyeceğiz.” dedi.

Yönetim Kurulunda konuşulan konular ile ilgili sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını bilgilendiren Ali Bilir, “Değerli başkanlarım sizden once burada yönetim kurulu ile yaptığımız toplantıda ve Federasyon Başkanımız Mehmet Kuğu ve yönetici arkadaşlarımızla Afyon’da bulunan Giresun Şehitliğine yapacağımız ziyaret üzerinde bir karara vardık. Beykoz’dan 27 Ağustos Cumartesi günü sabah saat 07.00’da hareketle Bilecikte bulunan Şeyh Edebali Türesi’ni ziyaret edip oradan Ayfon Giresun Şehitliği’ne hareket edeceğiz. Hemşehrilerimizin rahat bir yolculuk yapması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu toplantısında dernek başkanlarının istekleri doğrultusunda Beykoz’dan 5 otobüs kaldırılmasına, ayrıca gideceklerin kesin listesinin 23 Ağustos Akşamı’na kadar dernek yönetimine verilmesine karar verildi.

Abdullah Öner MERAL
Giresun Medya Platformu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir