Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19938 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Aralık 2019 - 12:22

Bursa Giresunlular Derneğinde Nöbet Değişimi

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunlular Derneğinde Nöbet

 

Üzeyir Aktaş “2020 Yılı Bursa’da Giresunluların Diriliş Yılı Olacak”

Bursa Giresunlular Derneği 11.Olağan Genel Kurulu hafta sonu yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Giresun adına birlik ve beraberlik mesajları verildi.  2 listenin aday olduğu kongrede derneğin önceki dönem başkanlarından Üzeyir Aktaş 374 oy alarak derneğin yeni başkanı oldu. Yılmaz Özdemir’in 212 oy, 3 oy’unda geçersiz sayıldığı kongrede divan başkanlığını Hasan Topkara ve divan başkan vekilliğini Yusuf Abdioğlu, katip üyeliğini ise Av.İrfan Şengül, Av.Ömer Narin, Av.Ahmet Eren Memiç, Av.Ali Osman Kufacı ve Beşir Karadere yaptılar.

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bursa Giresunlular Derneği başkanı Yılmaz Özdemir 2 yıllık süre zarfında önemli çalışmalara imza attıklarını belirtirken kongreye katılım sağlayan üyelere teşekkür etti. Kongre sonunda Giresun’un kazanacağını ve her iki adayında buradan kol kola çıkacağını dair söz veren Özdemir salondakilerden büyük alkış aldı.

Tarih Gözümde Canlandı, Giresunluluğum İle Bir Kez Gurur Duyuyorum”

Kongrede söz alan Bursa Giresunlular Derneği Kurucular Kurulu üyesi, emekli öğretim görevlisi Prof.Dr.Ayhan Özdemir yapmış olduğu konuşmasında “Tarih gözümde canlanıyor, rahmetli Mehmet Kabadayı, Feridun Yeşil, Murat Toker ve daha niceleri ile kurmuş olduğumuz derneğimiz büyük bir ivme kazanmış Giresun uşakların bu birlikteliği takdire şayandır. Sizler ve Giresunluluğum bir kez daha gurur duyuyorum” dedi. Aslen Giresun Göreleli olan Prof.Dr.Ayhan Özdemir Kalp Damar Cerrahisi üzerine Türkiye’de ender gösterilen insanlar arasında yer alıyor.

 “2020 Yılı Bursa’da Giresunluların Diriliş Yılı Olacak”

Kongre  sonunda açıklamada bulunan derneğin yeni başkanı Üzeyir Aktaş; “Kongremize iştirak eden ve edemeyen herkese şükranlarımı arz ediyorum. Geçmiş dönemde derneğimizde görev alan değerli yönetici arkadaşlarıma vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan Giresun olmuştur. Hep birlikte hayırlı ve güzel işlere imza atacağız. 2020 yılı Giresunluların Bursa’da yeniden dirilişi olacaktır”

Bursa Giresunlular Derneğinin Üzeyir Aktaş başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu; Av.Ahmet Eren Memiç, Tahsin Büber, Ali Dede, Prof.Dr.Mustafa Yılmaz, Doç.Dr.Yakup Canıtez, Mehmet Biber, Bayram Güneş, Çetin Çolak, Halil Demirtaş, Salih Bahadır, Ekrem Şen, Enver Bulat, Selim Yavuz, Halil İbrahim Bozkurt, Mustafa Kahya, Mustafa Ateş, Harun Korkudan, Harun Turan, İzzet Özdemir, Mehmet Bayram, Mustafa Aydın, Mehmet Kuru, Uğur Şahan, Nihat Gül, Mustafa Camcı, Yücel Can, Şenol Karaman, Nurettin Oral, Osman Topkara, Av.Ahmet Sinan Dilsiz, Prof.Dr.Egemen Aras, Murat Kabadayı, Alpaslan Eker, Mutlu Zıvalı, Erdal Karataş, Dt.Dr.Oktay Kahveci, Dr.Muhammed Özlü, Kemal Olgun, İbrahim Mınak, Fatih Akdoğan, M.Hüseyin Bayrak,Aydın Durdu, Köksal Yıldırım, Kağan Yeşil, İbrahim Divli, İbrahim Pirdal, Mehmet Demirel, Metin Güneş, Ömer Narin, Hakan Karadeniz, Fazlı Aydın, Fahri Karaman, Alper Çam, Uğur Kara isimlerinden oluştu.

Kongrede öncelikle olarak 2020 yılı içerisinde tamamlamayı planladıkları 28 Proje hazırladıklarını belirten Üzeyir Aktaş’ın görev dağılımını bu hafta içerisinde yapacağı öğrenildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir