Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19882 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2018 - 00:38

Giresun Günleri Yüz Akımız Oldu

Büyüt
Küçült
Giresun Günleri Yüz Akımız


Giresun Federasyonu yönetim kurulu Bağcılar’da bulunan merkez binasında toplanarak 12. Giresun Günleri ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Genişletilmiş yönetim kurulu toplantısına yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olacaklarını açıklayan Abdullah Akgün ve Coşkun Çalık da katıldı.
Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu katılanlara teşekkür ederek yaptığı açış konuşmasında “12. Giresun Günlerini başarıyla yapmış bulunuyoruz. 4 gün boyunca orada yaptıklarımızdan daha fazlasını oraya gelene kadar yaptık. Başta Tanıtım Başkanı Zafer Tahmaz olmak üzere Muhasibimiz Murat Ay, Kadın Kolları Başkanı Suna Özbayram ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Cebbar olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Güvenliğinden, temizlik elemanına, stant açan esnaftan, stantlarda görevli kişilere, sanatçısından medya mensuplarına kadar herkese teşekkür ediyorum.
Bütün stantlarımız güzeldi ama Keşap, Bulancak ve Baltama stantlarını övgüye değer buldum. Emeği geçenlere hassaten teşekkür ediyorum. Keşap ve Bulancak belediyelerinin de desteği ile hazırlanan stantlar gelenlerin hayranlıkla izledikleri yerler oldular. Binlerce kişinin gezdikten sonra resim çektirdiğine şahit olduk. Batlama standı ise bu etkinlik başladığından beri aynı standardı yakalaması bakımından övgüye değer bir yer. Gerek ikramları gerekse özgün dizaynı ile çok güzel olmuştu. Emeği geçenleri takdir etmek bizim borcumuz. Hem federasyon hem de valilik standımız ise geniş şekilde dizayn edildi. Misafir ve protokolümüzü buralarda ağırladık. İnşallah beğenilmiştir.
Açılış programımıza katılım ise üst düzeyde oldu. Eski yeni milletvekillerimiz, eski yeni valilerimiz, ilçe belediye başkanlarımız, il ve ilçe siyasi parti başkanlarımız, kaymakamlarımız ve bürokratlarımızın katılımı üst düzeyde idi. Hemen hepsine veya temsilcilerine konuşma imkânı tanıdık. Ama CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’nın konuşması üzdü ve derinden yaraladı. Her şey çok güzel ama Giresun belediyesine ayıp ettiniz dedi. Geçen sen kendisi il başkanı iken Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun davetiyesini yanında takdim ettim, programa gelmedi. Bu sene bizzat kendim takdim etmek için belediyeye gittim kendisi yoktu. Başkan yardımcıları da yoktu. Özel kaleme davetiye bırakarak “başkanımızı mutlaka bekliyoruz” dedim. Kendisini de Tuz Ekimi Festivalinde görerek davetiyesini makamına bıraktığımı ve mutlaka etkinliğe beklediğimi söyledim. Ama kendi takdirleri gelmedi. Şimdi “biz niye ayıp ettik” bunu anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi.
Söz alan konuşmacılar da Giresun Günleri çok başarılı geçtiğini ufak tefek aksaklıkların her zaman ve her programda olabileceğini belirterek, Yenikapı’da üçüncüsü yapılan bu etkinliğin en kalabalığının bu yılki olduğu konusunda hemfikir olduklarını belirttiler. Görevlilerin diğer iller ile yaptıkları kıyaslamada “biz en kalabalık olarak Sivaslıları gördük ama Giresun Günleri onu bile üçe katladı” dediklerini aktardılar.
Toplantıya katılan federasyon başkan adayları Abdullah Akgün ve Coşkun Çalık birer konuşma yaparak yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek aday olduklarını ve federasyonda kan değişimi yapmayı arzuladıklarını söylediler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir