Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11475 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2021 - 19:47

Harun Cici, Almanya’da Giresun’un Turizm Elçisi

Büyüt
Küçült
Harun Cici, Almanya’da Giresun’un Turizm

 

Almanlar Harun Cici’ye Hayran

Türkiye’deyken sanki ruhu Almanya’da dolaşıyor

 

Tevfik KARA / WERDOHL (Almanya)

GİRESUNLU işadamı ve İYİ Partili Harun Cici, Almanya’da gündem olmaya devam ediyor. Hem Almanya’da hem de Türkiye’de yatırımları olan ve diğer taraftan da YEREL SİYASET’le uğraşan  Harun Cici, bir süre önce Alman medyası tarafından 2020 YILININ  ADAMI  seçilmişti. Giresun’da açtığı yeni işyeri nedeniyle Harun Cici’nin attığı her adımı Alman medyası haber olarak değerlendiriyor.

Harun Cici, Giresun’da CİCİ PİZZA’nın açılışında misafirlerini ağırlarken, Alman gazetesi  sosyal medya aracılığıyla onu adım adım takip etti. Tabiri caizse onu yakın  MARKAJ’a aldı.

 

CİCİ GİRESUN’DA AMA RUHU ALMANYA’DA

İş adamı Harun Cici, Giresun’dayken Alman medyası onun tam sayfaya yakın haberini yayınladı. Korona’ya rağmen hem iş yeri açtığını hem İYİ Parti teşkilatıyla Şebinkarahisar’ı ziyaret ettiklerini hem de Belediye Meclis toplantısına katıldığını ve hemen akabinde Werdohl’a geldiğini yazarak kendisinden  SİTAYİŞ’le söz etti.

 

GİRESUN’UN  TURİZM ELÇİSİ

Alman medyası Harun Cici’nin iş ve siyaset çalışmalarını yazarken elbette Giresun’un adı sık sık geçiyor. Bir nevi Giresun’un gönüllü turizm elçisi olan Harun Cici’nin sayesinde Giresun ve ilçeleri Märkischer Kreis’ta adeta SEMBOL oldu. Böyle giderse Märkischer Kreis’tan Giresun’a yönelik bir turizm akını olabilir.

 

ANTALYA GİBİ OLDU

Günümüzde MEDYA çok önemli. Eskiden medya  4. KUVVET olarak görülürdü şimdi ise buna sosyal medyanın’da eklenmesiyle birlikte adeta basın 1. GÜÇ oldu. İşte bu yüzden Harun Cici’nin Almanya’da yaptığı çalışmalar çok önemli. Giresun  ve ilçeleri şimdi Märkischer Kreis’ta adeta ANTALYA gibi tanınan bir bölge oldu.

 

CİCİ ÖDÜLÜ HAK EDİYOR

ELİT HABER ve AVRUPA HABER olarak biz de diyoruz ki; Memleketi için böyle çalışmalar ve yatırımlar yapan Harun Cici,  önce Turizm Bakanlığı sonra da Giresun Valiliği ve Belediyesi tarafından ödüllendirilmeyi hak etmiyor mu?

Avrupalı Türkler’e  HAK EDİYOR!..

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir