Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23555 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   31 Mayıs 2017 - 15:11

Karahasan ve Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Büyüt
Küçült
Karahasan ve Demir Son Yolculuğuna

Dün Sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede bir kaç saat arayla yaşam savaşını kaybeden Yalova Elmalık Köyü sakinlerinden 1954 Giresun / Bulancak Aydındere Beldesi Doğumlu, Haber Sitemizin Editörü Kahraman Memiş'in Babaannesinin kardeşi, ALTUN KARAHASAN ve Elmalık Köyü Sakinlerinden 1923 Giresun / Bulancak Aydındere Doğumlu Sayın ŞEVKİ DEMİR Beyefendi son yolculuğuna uğurlandı.

Bu Gün Yalova Elmalık Köyü Yeni mahalle Cami'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan merhum ve merhumeyi dost, akraba, komşu ve sevenleri yanlız bırakmadı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Arslan, Aydındere Beldesi Belediye Başkanı Nuri Demir, acılı aileleri yanlız bırakmadı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir