Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13611 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Ağustos 2016 - 00:59

Kuzgunlular Demokrasi Görevini Yaptığına İnanıyor

Büyüt
Küçült
Kuzgunlular Demokrasi Görevini Yaptığına

15 Temmuz günü meydana gelen meşum darbe teşebbüsünden bugüne kadar olan demokrasi nöbetlerine aralıksız katılan Tirebolu Kuzgunlular, görevini layıkıyla yerine getirdiğine inanıyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işareti ile soluğu sokakta alan Kuzgunlular o günden beri geceleri nöbete, gündüzleri de işine gittiler. Çoğunluğu 25-35 yaşa aralığında onlarca genç her gece Küçükköy ve Gaziosmanpaşa Meydanında al bayraklar altında nöbetlerini ihmal etmediler. Zaman zaman Vatan Caddesinde Bulunan Emniyet Müdürlüğüne ve Saraçhane’de Buluna İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde nöbete de iştirak ettiler. Sabah namazını Eyüp Sultan ve Fatih Camiinde kılan nöbetçiler, birkaç saatlik uyku sonrasında ise işlerine gitmeyi ihmal etmediler.

Kuzgun Köyü Derneği Yetkilisi Hayati Yiğit, “15 Temmuz gecesi güzel vatanımıza, dini mübin-i ıslama, demokrasiye ve şehit torunu olan milletimize karşı darbe girişiminde bulundu. O karanlık gece de Tirebolu Kuzgun Köyü Derneği yönetimi olarak üyelerimize "Demokrasi için birlik olma zamanı. Bütün üyelerimizi meydanlara çağırıyoruz. Darbeye Hayır " diye mesaj atatarak işe başladık. O gece ve akabinde tüm üyelerimiz ve hemşerilerimiz meydanlarda yerini aldı. Bu da bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Daha sonra “Şehit kanları ile bize emanet edilen aziz vatanımız, yine şehit kanları ile süslenmiş, namusumuz şerefimiz olan al bayrağımız ve dinimiz için her türlü göreve hazırız. Hainler için yaşasın idam” diye bir mesaj daha atarak üyelerimizin ve hemşerilerimizin milli ve duygularına tercüman olarak heyecanlarını diri tutmayı başardık.

Bunların akabinde darbe girişiminden bir hafta sonra 22 Temmuz akşamından başlayarak her akşam Kuzgunlular olarak Bereç'ten başlayarak Gaziosmanpaşa Meydanına bayraklarımız ve pankartlarımız ile birlikte "Darbeye Hayır. Devlet Millet El Ele" diyerek yürüdük.

Hemşerimiz ve köylümüz Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal’ı bu süreçte hiç yalnız bırakmadık. Hemşerimizin canhıraş çalışmasına bizzat şahit olduk. Her gece kendisi ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk.

 15 Temmuz’dan 10 Ağustos tarihine kadar meydanları boş bırakmayan ve her türlü çağrımıza icabet eden bütün üyelerimize ve Kuzgunlu hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir