Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13983 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Ağustos 2016 - 23:35

Şebinkarahisar STK’ları Mecliste Gönüllere Girdi

Büyüt
Küçült
Şebinkarahisar STK’ları Mecliste Gönüllere

Şebinkarahisar STK’ları Mecliste Gönüllere Girdi

Şebinkarahisar Sivil toplum kuruluşları platformu temsilcileri TBMM'de siyasi partilerin Grup Başkan vekillerini ziyaretGazi Meclise yapılan hain saldırı dolayısı ile geçmiş olsun temennilerinde bulundular.
Şebinkarahisar STK heyeti İstanbul’dan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek,Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşçan,Şebinkarahisarlı Sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı Bora Kılıç, ŞEBDER Başkan yardımcısı Orhan Üstündağ,Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği Başkanı İlhan Avutman,Ankara Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Yaşar Kaynak,İzmir Şebinkarahisarlılar Derneği,Bursa Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Cenan Çece ve STK yöneticileri TBMM’in de sırası ile MHP Grup Başkan vekili Erkan Akçay,CHP Grup Başkan vekili Engin Altay ve AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz'ümakamlarında ziyaret ederek Gazi meclise geçmiş olsun dileklerini sunarak, Şebinkarahisar’ın iade-i itibarını geri verilmesini içeren Vilayetlik dosyasını kendilerine verdiler.

Siyasi Partilerin Grup Başkan vekilleri, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Şebinkarahisar STK heyetine teşekkür ederek, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk defa toplu olarak TBMM’ni ziyaret eden Şebinkarahisarlılar oldu, dolayısı ile gönüllere girdiniz, haklı davanızda sizlere destek vereceğiz, mesajlarını verdiler.AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, parti disiplini içinde hareket ettiklerini, hükümetten ve milletvekillerinden gelen yasa tekliflerine göre hareket ettiklerini söyledi.

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKIYORUZ

"Bizler, Şebinkarahisar sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak, bugün yüce Meclisimizi ziyaret ederek,  milli iradeye sahip çıkıyoruz ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Vatan hainleri tarafından tarihindeMeclis ilk defa bombalandı. Milletvekillerimiz kahramanca direndi. Gazi unvanını bir kez daha hak etti. Bugün burada sizler bir araya gelen bizler, ülkemizin geleceği için demokrasi dışında bir seçenek görmüyoruz. Milletimizde, demokrasi konusundaki kararlılığını ve azmini ortaya koydu.Dolayısı ile demokrasi ve hukuk devleti yoksa sivil toplum kuruluşları da yoktur’’.

İADE-İ İTİBARI GERİ İSTİYORUZ

Bizler Şebinkarahisar sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olarak, Osmanlı Devletimiz döneminde Sancak Beyliği, Türkiye Cumhuriyetimize 1933 yılına kadar Vilayetlik idari statüsünde bulunan memleketimiz Şebinkarahisar’ın iade-i itibarını geri verilmesini sizlerden yöremizin ve camiamızın bu haklı davasında çözüm talep ediyoruz’ ’dediler

STK Platformu  Şebinkarahisar'ın yeniden vilayet olması noktasında CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’nun TBMM’sinde Kanun teklifi vereceğini basın açıklamasına katılarak destek verdiler.Bektaşoğlu,54 milletvekilinin kanun teklifine imza verdiğini bu sayının çok önemli olduğunu söyledi.

Yapılan ziyarette AK parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk,Cemal Öztürk ile İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve CHP Giresun milletvekili Bülent Bektaşoğlu STK temsilcilerini ziyaret esnasında yalnız bırakmadılar

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir