Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6001 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Haziran 2022 - 10:22

Tarih Bu Günleri Yazacaktır

Büyüt
Küçült
Tarih Bu Günleri

 

İstanbul’da bulunan Giresun Derneklerinin başkan ve yetkilileri, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatları ile hazırlanan önergeye imza atan MHP Tokat milletvekili Yücel Bulut ve MHP Hatay milletvekili Lütfü Kaşıkçı’yı TBMM’de ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Milletvekili Lütfü Kaşıkçı misafirlerine hoş geldiniz sefalar getirdiniz diye karşılarken “Topal Osman Ağa’yı gereği kadar tanımıyorduk. Genel başkanımız sayesinde artık daha çok tanıma fırsatı bulduk. Gerçekten müthiş bir insan millî kahraman olduğunu anladık, siz Giresunlular ne kadar övünseniz azdır. İnşallah iade-i itibarı verilecektir. Önergeye imza atarken inanın çok heyecanlandım. Çünkü 100 yıllık bir özlem ve tarih derken artık bizleri de Giresun milletvekili olarak kabul edin” dedi.

Tokat Milletvekili Yücel Bulut “Hoş geldiniz sefalar getirdiniz Osman Ağanın torunları. Sizleri burada ağırlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Geçmişten günümüze birçok kahraman var, bunlardan biri de Topal Osman Ağa’dır. Araştırmalar yaptığımızda yaptığı kahramanlıklara hayran kaldık. Genel başkanımız gündeme getirdiğinde ben de çok heyecanlandım. İnşallah meclisten yüksek bir oyla iade-i itibar geri alınacak” dedi.

MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hemşerimiz Volkan Dudu ise “Değerli hemşerilerim öncelikle hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Topal Osman Ağa deyince her Giresunlunun yüreği kabarır, heyecanlanır ve gururlanır. O hepimizin milli kahramanıdır. Gün iade-i itibar günüdür, Giresunlu bunu heyecanla bekliyor. Genel başkanımıza bu konuyu gündeme getirdiği için teşekkür ederim.  Önergeye imza atan iki vekilimiz Lütfi ve Yücel beylere huzurlarınızda teşekkür ederim. Hiç şüphesiz inanıyorum ki bu karar, vatansever milletvekillerimizin evet oyları ile genel kuruldan geçecektir. Ağamızın şehadetinin 100. yılında bizler yıllardır beklediğimiz karara Giresunlular olarak kavuşmuş olacağız” dedi.

Ziyarette katılan Derneği başkan ve temsilcileri teker teker söz alarak sayın vekillere ve vekillerin nezdinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ve İstanbul milletvekili Celal Adan’a teşekkür ettiler.

Ziyarette Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Serkan Cihan, TİRDEF Genel Başkanı İbrahim Aydın, Harşit Federasyonu Genel Başkanı Temel Bilecen, Çepni Federasyonu Genel Başkanı Recep Genç, Büyük Osmanlı Derneği Başkanı Soner İbiç, Göktürk Giresunlular Derneği Başkanı Mustafa Şener, Doğankent Çevre Köyleri Derneği Başkanı Turan Kabadayı,  Tirebolu Danışman Köyü Derneği Başkanı Mehmet Okurlu, Tirebolu Yukarı Boğalı Köyü Derneği Başkanı Aydın Öztürk, Özlü Köyü Derneği Başkanı Alaattin Altay, TİRDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Öztürk, Erdal Karadeniz, Yalçın Altay, Bahattin Öztürk, Sarıyerli Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Yolcu, GİRMEP Başkan Yardımcısı Aydın Kömürcü ve Espiyeli hemşerimiz Umut Kılıç hazır bulundu.

Haber: Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir