Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6154 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Ocak 2017 - 13:50

Usta; Teşkilatımız Görevinin Başındadır

Büyüt
Küçült
Usta Teşkilatımız Görevinin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alucra İlçe Başkanı Vehbi Usta; Teşkilatımız Görevinin Başındadır

MHP Alucra İlçe Başkanı Vehbi Usta, “Milliyetçi Hareket Partisi Alucra ilçe Teşkilatı görevinin başındadır. Liderinin ve Genel Merkezinin talimatlarına uygun olarak çalışmaktadır” dedi.

Son günlerde MHP Alucra Teşkilatı ile ilgili istifa haberleri başta Ülkücüler içinde fitne çıkarmak istendiğini belirten Usta, “Haberler algı oluşturmaya yönelik ve abartılıdır. Haberlerin başlığında söylenenler ile içeriğinin farklı olduğu okununca anlaşılacaktır.  İstifa eden üç kişidir. İnsanların siyasi partilere üye olma hakkı olduğu gibi; partilerden ayrılma hakları da vardır” ifadelerine yer verdi.

İlçe Başkanı Usta şunlara yer verdi;

“Basında adı geçen kişilerin; 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinden itibaren partimiz aleyhinde bulundukları bilinmekteydi. Ülkemizin içinden geçtiği hassas dönemi ve Ülkücü Hareketin Türk Milletinden yana olan tavrını anlamayanlar ile yollarımız zaten ayrılmıştı.  Önümüzdeki aylar içerisinde yapılacak olan İlçe kongresi sürecinde; İlçe teşkilatının kendileriyle ilgili alacağı kararı bildiklerinden böyle bir yola başvurmuşlardır. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi; “Dağa bir kuş kondu, sonrada uçup gitti. Dağ için değişen bir şey yoktur.”

Yeni Anayasa ve devamındaki referandum sürecinde Türk Milletinin yüksek feraseti ile karar vereceğine ve bu sıkıntılı dönemi aşacağına olan inancımız tamdır.  Allah milletimizin yardımcısı olsun.”

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir