Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5031 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2022 - 08:49

Belediye Başkanı Emür'den Ramazan ayı mesajı

Büyüt
Küçült
Belediye Başkanı Emürden Ramazan ayı
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'den Ramazan ayı mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayınlayarak, tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını tebrik etti.  "Rahmet ve mağfiret iklimiyle güzelleşen, mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan demek hoşgörü, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu en kıymetli aydır. Tüm Keşap ile Ramazan ayı boyunca, büyük kardeşlik dayanışmasını, kaynaşmayı ve yardımlaşmayı bundan önce ki ramazanlar olduğu gibi yine hep birlikte yaşayacağız. Ramazan’ın bereketi ve huzurunu yine hep birlikte paylaşacağız.  Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum."

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir