Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17099 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2016 - 18:39

Bulancak Belediyesinde Çocuk ve Aile Parkı atağı

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesinde Çocuk ve Aile Parkı

Bulancak Belediyesi park bahçe çalışmalarına hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü birçok noktada aile ve çocuk parkları yaparken diğer yandan ağaç budama ve bakım işlemlerini sürdürmeye devam ediyor.

Bulancak’a 14 yeni çocuk parkı

Belediye Başkanı Recep Yakar, "Sıcak yaz aylarında vatandaşlarımızın yazın şehirde rahat nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. Park Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz şu anda ilçemizin 14 noktasında 14 farklı park yapımımız devam ediyor. Havaların yağmurlu ve elverişsiz gitmesine rağmen üç dört ay gibi kısa sürede parklarımızın %90 gibi büyük bir bölümü bitti. Bitimi yakın olan Necmettin Erbakan ve Öner Eriş Parklarımızın açılışlarını sonbahar içerisinde yapacağız inşallah. Parklarımızın hemen hepsinde kavçuk zemin, kamelya ve birçoğunda spor kompleksleri bulunmaktadır” dedi.

Şehitlerimizin ismi parklarda yaşatılacak

Başkan Yakar “Çocuklarımızın özgür ve huzurlu bir şekilde bu memlekette yaşamaları için gözünü kırpmadan şehit olan vatan evlatlarımızın isimlerini şu anda ismi olmayan yaklaşık 10-12 adet parkta yaşatacağız” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir