Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16379 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Aralık 2016 - 21:34

Elektrik kontağı bir evi yaktı

Büyüt
Küçült
Elektrik kontağı bir evi

Geçtiğimiz Cuma günü Şişli Ayazağa’da Elektrik kontağından çıkan yangınla evi tamamen yanan Hemşerimiz Aydın CİVAK’ın ne kalacak yeri nede yatacak bir şeyi kalmamıştı. Sosyal medyadan bu olayı duyan Vuslat Derneği Aile Tespit Biriminde görevli Hemşerimiz Giresun Espiye’li Ali Oturak yangın mahalline ekip arkadaşları ile intikal edip, Aydın kardeşimizin yanında olduklarını ellerinden gelen her şeyi seferber edip bu üzücü olayın bir an önce ailenin unutması ve eski yaşantılarına dönmelerini sağlayacaklarını söylediler.

Burada çekim yapıp özel bir televizyonda ( LALEGÜL TV ) Ailenin sıkıntılarını izleyicilerine bildirdiler. Programdan sonra duyarlı vatandaşlardan aileye destek telefonları gelmeye başladı ve titizlikle bu çağrıları değerlendirip verilen adresten bu eşyalar alındı. Eşyalar Aydın kardeşimize yağmur soğuk demeden ulaştırıldı.  Dernek başkanı Sayın  Hasan Civak, eski dernek başkanı Sayın Zeki Topal ve hemşerilerimiz gelen eşyaları Aydın kardeşimizin geçici ikamet edecek olduğu eve yerleştirdiler.

Vuslat Derneği Aile Tespit Birimi görevlisi Ali Oturak Eşya yardımlarının noksanlıklar tamamlanana kadar devam edeceğini ve Aydın Civak kardeşimizin evinin tamir edilip yeniden kendi imkânları ile ayakta durana kadar Giyim Gıda konusunda da destek vereceklerini söyledi.

Ayrıca Vuslat Derneğinin her zaman kimsesizlerin gariplerin ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini 0212 659 28 80 telefonundan bilgi alabilir yada www.vuslat.org.tr  sitesinden çalışmalarının takip edilip tüm duyarlı vatandaşlardan kendilerine destek vermeyi ihmal etmemelerini Aydın Abi ve Aydın Abi gibilere desteklerinin devam etmesi için gerekli olduğunu sözlerine ekledi.

Haber: Ali Oturak

Güncelleyen /Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir