Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12682 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Ağustos 2016 - 01:05

Prof. Dr. COŞKUN’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Büyüt
Küçült
Prof. Dr. COŞKUN’un 30 Ağustos Zafer Bayramı
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet COŞKUN’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebetiyle Yayınladığı Mesaj

Türk tarihinde, 26 Ağustos 1071’de Malazgirt Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan zaferle Anadolu’nun Türk yurdu olduğu tescillenmiş; yine 26 Ağustos 1922 günü başlatılan Başkomutan Meydan Muharebesi, 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlandırılarak devletimizin yeniden inşa süreci başlatılmış ve ilelebet payidar kalacak ‘yeni Türk devletinin, genç Türk Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırılmıştır.

Her yıl büyük bir minnet ve coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos bu yıl ayrı bir anlam ifade etmektedir. Uzun zamandır ülkemizin doğusunda yaşanan yoğun terör olayları ve arkasından 15 Temmuzda yaşadığımız hain darbe girişimi ile devletin bekası hedef alınmış, fakat tüm bunlara rağmen milletimiz Cumhuriyet tarihinin ikinci kurtuluşuna imza atmıştır. Bu nedenle 30 Ağustos bu yıl milletin zaferiyle biten bir mücadelenin bayramı olarak da addedilebilir. Milletimiz, hürriyeti, bağımsızlığı, vatanın bütünlüğü tehlikeye düştüğünde, nice 30 Ağustosları yazacak kahramanlarının olduğunu da bütün dünyaya bu vesileyle yeniden göstermiştir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan toprağı için göğsünü siper eden, şanlı al bayrağımızın daima hür dalgalanması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Prof. Dr. Cevdet COŞKUN
Rektör



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir