Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3847 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2013 - 11:56

İstanbul Tirebolu' yla Yine Tanıştı

Büyüt
Küçült
İstanbul Tirebolu yla Yine
*** 4. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri için geri sayım devam ederken, İstanbul'un semtleri ve otobüsler etkinliğin afişleri ile donatıldı.

4. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri

İSTANBUL TİREBOLU’YLA YİNE TANIŞTI

 *** 4. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri için geri sayım devam ederken, İstanbul’un semtleri ve otobüsler etkinliğin afişleri ile donatıldı.

 4. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri çalışmalarında sona yaklaşıldı. 28 Nisan 2013 Pazar günü Beykoz Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğin duyuruları İstanbul’un çeşitli semtleri ile otobüslerde İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz ile İstanbullulara duyuruldu.

 İstanbul’da yoğun bir ilginin oluştuğu 4.Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri’nde konuklara Tirebolu’nun yöresel yemek kültürü de tanıtılacak. Hamsili pilav, fasulye ve lahana diblesi, sarma gibi yöresel tatlar, etkinlik kapsamında misafirlere ikram edilecek.

 Tirebolu’nun yerel kültüründe önemli bir yer tutan “Damat Tıraşı ve Kına Gecesi” de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi salonunda geleneklere uygun olarak yaşatılacak. Dört Mevsim Tirebolu fotoğraf sergisinde yarışmaya katılan fotoğraflar sergilenirken, Tirebolu’nun hafızası anlamına gelen Yaşar Dikmen fotoğrafları da sergide yer alacak.

 Giresun Türkülerini Şef A. Tekin Kumaş yönetiminde Folklor Kurumu Derneği icra ederken TRT kemençe sanatçısı Naci Keskin ile yöresel kemençe sanatçısı Abdi Aktaş birer kemençe dinletisi sunacak.

 4. Tirebolu Kültür Sanat Günleri etkinliği ile İstanbul Tirebolu’yla bir kez daha tanışacak, Tirebolu’yu yakından tanıyacak.

 

TİRDEF (TİREBOLU DERNEKLER FEDERASYONU)

Telsiz Mahallesi Balıklı Yolu, Balıklı  caddesi N. 1 Zeytinburnu

(212) 6797728  / tirebolutirdef@gmail.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir