Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12825 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Mart 2017 - 14:26

Giresun’lu Kadın Çiftçiler Cumhurbaşkanımızla Buluşacak

Büyüt
Küçült
Giresun’lu Kadın Çiftçiler Cumhurbaşkanımızla
Giresun’lu Kadın Çiftçiler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Ankara'da Cumhurbaşkanımızla Buluşacak

Giresun’lu Kadın Çiftçiler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla

Ankara'da Cumhurbaşkanımızla Buluşacak

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Milli Tarım Projesi kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Ankara'da yapılacak olan etkinliğe Giresun’dan 25 kadın çiftçi iştirak edecektir.

Kadın çiftçi kafilesini etkinliğe katılmak üzere Ankara’ya uğurlayan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Muhammet Angın şu açıklamayı yapmıştır: “Ülkemizde halen tarımda çalışanların %48’si kadın olup, ülke genelinde işgücüne katılanların da % 66’sını   kadın çiftçiler oluşturmaktadır. Kırsalda üretimin her aşamasına aktif bir biçimde katılan kadınlar; tüm dünyada sosyo-ekonomik sürekliliğin anahtarı ve kalkınma süreçlerinin hayati ve olmazsa olmaz unsurlarıdır. Birçok ülkede tarımsal işgücünün belkemiğini oluşturmakta, Gayri Safi Milli Hasılanın %35-45'ini, gelişen dünyanın gıda ihtiyacının %50'den fazlasını üretmektedirler.

Bakanlığımız son yıllarda kadın çiftçilerin, tarımsal üretimin tüm aşamalarında  desteklenmesine yönelik yeni projeler uygulamaya koymuştur ve ilimizde de bu yönde memnuniyet verici ilerlemeler kaydedildiği gözlenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir