Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10298 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Mart 2017 - 21:50

Fenomen Rektör Muzaffer Elmas ile WhatsApp Röportajı

Büyüt
Küçült
Fenomen Rektör Muzaffer Elmas ile WhatsApp

Fenomen Rektör Muzaffer Elmas ile WhatsApp Röportajı

Twitter’daki mesajları ile ilgi göre Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas , Dijital Karga  ile yaptığı WhatsApp  röportajla yeniden gündeme geldi.

WhatsApp üzerinden Dijital Karga’nın sorularına cevap veren Muzaffer Elmas önemli  ve samimi açıklamalar yaptı.  Kendisine ilk Tweet’ini hatırlatan Dijital Karga’ya Twitter’ı öğrencileri ile arasındaki yaş farkı ve mesafeyi kapatmak için kullandığını  fenomenliğin plansız olduğunu belirtti.

Mesajlara özellikle kendisinin cevap verdiğini söyleyen Rektör Elmas,  mesajlara cevap veremese bile tüm konuları ilgili kişilere ilettiğini özellikle vurguladı. Musluk tamirinde kalorifer ayarına kadar her türlü talebin geldiğini ifade etti.          

Ayrıca daha önce gündem olan Fenerbahçeli Futbolcu Sow meselesine de açıklık getirdi. Konu ile ilgili asılsız haberler çıktığını, “Öğrencilerin Rektöre Sow geldi diye şaka yaptı ve sonrasında öğrencileri cezalandırdı.”Şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığını söyledi. Elmas, yabancı bir öğrenci ile Sow’a benziyorsun diye fotoğraf çekildim SowSAÜ’de diye şaka yaptım ve sonrasında açıklama tweeti attım ancak haber 6 ay sonra yanlış bir bilgi ile yayıldı dedi.

WhatsApp röportajında Sakarya Üniversitesinin EFQM belgesini alma başarısından projelerine, en sevdiği renkten öğrencilik günlerine kadar birçok konudan bahsedildi. Dijital Karga’nın kendine has sorularına Muzaffer Elmas’ında kendine has üslubu ile cevaplar vermesi ile farklı ve eğlenceli bu röportajın detaylarını linkte bulabilirsiniz.

http://www.dijitalkarga.com/ceviz/muzaffer-elmas-whatsapp-roportaji/



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir