Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9617 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2017 - 11:19

Mehmet Geldi Yağlıdere Belediyesini Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Mehmet Geldi Yağlıdere Belediyesini Ziyaret

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi Yağlıdere Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Eski Milletvekili Mehmet Geldi, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu makamında ziyaret etti.

Ziyaretiyle ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının faaliyetleri kapsamında bugün çeşitli ilçelerimizde ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

Sorumluluk bölgemizdeki İl ve ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ne gibi problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak amacıyla belediyelerimize ziyaret programları düzenliyoruz bu ziyaretimiz de bunlardan biri. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalarla devam edecek. Bizler de bu çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlun’a, İlçesi adına yakışır hizmetler kazandırmaya devam ediyor bundan dolayı Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum “dedi.

Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluise,’’Yaptığımız çalışmalar sonucunda ilçede bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Yeni projeler için çalışmalara başladığını belirten Kırhasanoğlu,teşkilatımız,il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte el ele çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mehmet Geldiye teşekkür ediyorum. ’’diye konuştu.

Ziyarette, Yerel Yönetimler Başkanı Nail Elmas, Seçim İşleri Başkanı Nihat Emiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Çakıroğlu, Ağabey Turan, Harun Durdu, İbrahim Aydın,ZihnetiKahyaoğlu,AK Parti yönetim kurulu üyesi Hüseyin Özdemir’de hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir