Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10984 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2020 - 17:49

İHH Giresun'daki mazlum ve ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Büyüt
Küçült
İHH Giresundaki mazlum ve ihtiyaç sahiplerini

Giresun'da yaptığı yardım çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Giresun'daki partner kuruluşu olan, Giresun İHH bu Ramazan'da da Giresun'daki mazlum ve ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Giresun İHH başkanı Fethi ELMAS; Giresun genelinde 1035 aileye, toplamda ise 2821 kişiye yardım ulaştırdıklarını belirtti. Giresun'un 16 ilçesinin tamamında yardımları kapı kapı götürdüklerini söyleyen ELMAS ayrıca şunları aktardı: "Bizler nerede mazlum varsa, nerede ihtiyaç sahibi varsa onların tamamına ulaşmak için çalışmalarımızı planlıyor ve buna göre de bağışçılarımızın yardımlarını o ailelerimize ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesile ile, Giresun genelinde 179'u yetim olmak üzere toplam 311 yavrumuza bayramlık aldık. 595 ailemize gıda ulaştırdık. 84 ailemize hijyen paketi dağıtımı gerçekleştirdik. 42 mağdur ailemize toplamda 14.600 TL gibi bir rakamla nakdi yardım aktardık. 2'si yetim olmak üzere 3 ailemize toplamda 10.250 TL'lik eşya desteği sunduk. Yurt dışında yaptığımız projelerle ise toplamda 320 kişiye iftar, bayramlık ve gıda katkısı ulaştırdık. Bizler, Giresun'daki bağışçılarımızın bize emanet ettiği 126.788 TL tutarındaki iyiliği Giresun'un en uzak noktası olan 237 km. mesafedeki dağ köyü olmak üzere Giresun'u karış karış dolaşarak yerlerine ulaştırdık. Allah iyiliklerinizi artırsın.." Daha sonra bağışçılarına teşekkür eden ELMAS, çalışmalarının devam edeceğini de aktardı..

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir