Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21945 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   20 Ağustos 2016 - 23:25

Deniz kazası şehidi uğurlandı

Büyüt
Küçült
Deniz kazası şehidi

17 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul Boğazı Sarayburnu açıklarında, kuru yük gemisinin Sahil Güvenlik Botu’na çarpması sonucu meydana gelen deniz kazasında yaralanan ve tedavi görmekte olduğu hastanede şehit olan SG Elk.Uzm.Çvş.Bülent Demirkaya düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Dün akşam saatlerinde askeri uçakla İstanbul’dan Ordu-Giresun Havalimanı’na getirilen şehit SG Elk.Uzm.Çvş.Bülent Demirkaya için Ordu Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda tören düzenlendi.

Törene, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Albay Murat Özer, Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Vali Yardımcıları Mehmet Erhan Türker, Fatih Görmüş, Ahmet Arık, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit SG Elk.Uzm.Çvş.Bülent Demirkaya’nın özgeçmişinin okunmasıyla başlayan tören, İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ve okunan duaların ardından sona erdi.

Şehit SG Elk.Uzm.Çvş.Bülent Demirkaya, Altınordu ilçesine bağlı Ortaköy mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir