Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 29031 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2018 - 21:35

Milli Sporcu Güre Ortaokulu'nda

Büyüt
Küçült
Milli Sporcu Güre

Milli takım 3 bant bilardo sporcusu ve Türkiye üçüncüsü Arzu Gök ‘Okul sporları’ kapsamında Güre Ortaokulu'nda öğrenciler ile bir araya geldi.

Giresun Güre Ortaokulu Müdürü Ertan Akyol’un daveti üzerine "Okul Sporları" adına "Bilardo" hakkında öğrencilerle bilgilerini paylaşan Gök, faydalı bir söyleşi olduğunu belirtti. Konuşmasında, yetişme cağındaki gençlere "Bilardo" sporunu psikolojik ve odaklanma gibi birçok düşünce kabiliyetine yönelik gelişiminden bulunduğuna değinen Gök, kısa zamanda çok daha güzel projelerle okullarda bilardo söyleşilerinin Giresun’da devam edeceğini kaydetti.

Çok yakında okul sporları arasında "bilardo" derslerinin başlayacak olduğunu da vurgulayan Gök; “Bilardo sporu Şubat 2018 itibariyle Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığı girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca birçok illerde pilot çalışmalar yapılarak okul sporlarına geçişi kararı alınmıştır. Okul sporları içerisinde yer alan Bilardo 'nun tüm branşında öğrencilere gerekli kurslar verilebilecek olup okullar arası yarışmalar düzenlenerek Türkiye şampiyonasında okulunu ve şehrimizi temsil edecekleri okul için gerekli tüm çalışmalar yapılacaktır” dedi. Gök ayrıca emeği geçen okul müdürü Ertan Akyol ve tüm öğrencilere teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir