Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18354 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2016 - 21:01

Alucra Turan Bulutçu MYO’da Girişimcilik ve Kariyer Günleri

Büyüt
Küçült
Alucra Turan Bulutçu MYO’da Girişimcilik ve Kariyer

Giresun Üniversitesinde beşincisi düzenlenen Girişimcilik ve Kariyer Günlerinin ilk ayağı Alucra'da gerçekleşti.

Saat 11:00 da Alucra MYO konferans salonunda başlayan Girimcilik ve Kariyer günleri, büyük bir ilgi ile gerçekleşti.

Alucra Kaymakamı Ferhat Vardar, Belediye Başkan Vekili Mustafa Darama, Meclis Üyesi Durmuş Canikli ve kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sefa Eyyüp Çiçek, Giresun Üniversitesi Girişimci Öğrenci Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Osman Sirkeci, Alucra Kaymakamı Ferhat Vardar'ın açılış konuşmalarıyla devam eden etkinlik;

Yrd. Doç. Dr. Osman Sirkeci'nin Moderatör olarak yönettiği, İş ve Meslek Danışmanı Ayten Özer Kara, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ekonomi Topluluğu Başkanı Gizem Bursa, TUİK Bölge Müdürü Hakan Göregen'in panleist olarak katıldığı panelle son buldu.

Alucra Turan Bulutçu MYO konferans salonunda Girişimcilik ve Kariyer geliştirme konusunda ev sahibi olarak konuşma yapan Alucra Kaymakamı Ferhat Vardar şu açıklamalarla öğrencilere seslendi.

"Eğitim adına konulan her tuğla gelecek adına güzel bir yapılandırmadır. Kariyer yönetimi ile planlama adına bilgiler alıyorsunuz. Kariyer kelimesi başarı derecesini gösterir ve kişiye başarma duygusu verir. Kariyer yönetimi ve planlama nitelikli e kariyer ile alışılagelmiş meslek değil, gelecek vaat eden mesleklere yönelin. İş yapma şeklini gözden geçirmeli ve sürekli geliştirmelisiniz. Hedefinizi daima büyük tutmanız gerekiyor. Girişimcilik ve kariyer konusunda hayal edin, hayallerinizi geliştirin, ancak sorunların sizi yıpratmasına izin vermeyin” diyerek öğrencilere gelecekte iyi bir kariyer temennisinde bulunarak konferansı gerçekleştiren herkese teşekkürlerini iletti.

Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir