Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22195 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2016 - 01:24

Karadeniz'li aşçılar fındığa sahip çıkıyor!

Büyüt
Küçült
Karadenizli aşçılar fındığa sahip

Karadeniz Pasta aşçılar federasyonu Ordu'da bir araya geldi. Ordu'da bir otelde düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya gelen Karadenizli aşçıların gündeminde fındık vardı.

Giresun Aşçılar ve Pastacılar Derneği (GAPDER) İl Başkanı Fırat Canikli toplantıda yaptığı konuşmada sözlerine Ülke genelinde haince ve alçakca düzenlenen saldırıları lanetleyerek başladı.

Canikli açıklamasında; "Derneğimizin kuruluş amacı öncelikle Karadeniz ve Türk mutfağanı araştırmak, gelişmesine katkıda bulunmaktır. Yurt içi ve uluslar arası arenada, etkinlikler düzenlemek, proje hazırlamak, hazırlanmış projelere mesleki anlamda destekler sunmaktır. Meslektaşlarımızı güvenilir imkan sahibi bir çatı altında toplamaktır" dedi.

Vejeteryan mutfağında Giresun'un bir cazibe merkezi olduğuna değinen Canikli; "Vejeteryen mutfağı denilence akla ilk gelen Giresun mutfağıdır. Doğal yaşantısı ve doğal ürünleriyle dikkat çeken Giresun vejeteryan mutfağında bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Doğanın bize sunmuş olduğu imkanlarla 350 ve üzeri ürün sunmaktadır. Tuik verilerine görede Giresun en uzun yaşam coğrafyası olarak kabul edilmiştir. Memleketimiz vejeteryan mutfağıyla turizim açısından katkı sağlayabilir. Aynı zamanda Giresun Kiraz'ın ana vatanı ve Fındığında başkentidir" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir