Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6422 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Eylül 2020 - 18:39

TİRDEF Demir yolu basın açıklaması

Büyüt
Küçült
TİRDEF Demir yolu basın

Kamuoyunun Dikkatine;

Tarihi geçmişi ile İpek Yolu’nun Doğu Karadeniz’e çıkış noktalarından biri olan Tirebolu’muz, binlerce yıldır hafızasında biriktirdiği değerlerle birçok yatırımı hak eden bir şehirdir.

Bizim şehrimizin yapılacak olan ve özellikle Erzincan-Gümüşhane-Tirebolu Hızlı Tren ulaşım ağının dışında tutulması ya da farklı düşünce ve fikirlerle dışarıda bırakılmaya çalışılması kabul edilemez bir tutum olacaktır. Bu tutum ilçemiz, şehrimiz açısından büyük hayal kırıklığı yaratacaktır.

Yapılan fizibilite çalışmalarında da görüldüğü üzere hem maddi hem de zaman yönünden en uygun güzergâhlardan biri olan bu hat siyasi güç ya da zayıflık gibi bir düşünce ile düşünülmemesi elzem olan bir konudur.

Böyle dar düşüncenin ya da düşüncelerin fayda yerine zarar verdiği her zaman malum olmuştur.

Kaldı ki, böyle düşüncelerle yapılacak olan yatırımlar, kısa vadede faydalı gibi görünse de uzun vadede ne kadar anlamsız ve faydasız olacağı ortaya çıkacaktır.

Biz Tirebolu Dernekler Federasyonu olarak; Devletimizin faydalı, uzun vadeli getirisi olan güzergâhı yatırım programına alacağını, anlık siyasi düşüncelerle davranmayacağını, karar almayacağını biliyoruz.Karadeniz’in doğu Anadolu’ya açılan en kısa mesafeli güzergahı olan, Tirebolu Torul yolunun bu proje kapsamında dikkate alınarak meydana gelen trafik kazalarının, heyelanların önüne geçilmesi kapsamında yapılan bölünmüş yol ihale ve çalışmaların takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.Her iki konu bölge insanımızın talebi ve beklentisidir.

 Saygılarımızla,

Tirebolu Dernekler Federasyonu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir