Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11546 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Ocak 2017 - 17:33

Abdurrahman Ada’dan Vefa Örneği

Büyüt
Küçült
Abdurrahman Ada’dan Vefa

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Esenyurtlu Giresunlular Derneği Başkanı Eğitimci Abdurrahman Ada, doğduğu ve çocukluğunun geçtiği köyünün ilkokuluna yardım eli uzattı.

Ada, Görele Karlıbel Ortaokulunda bulunan 55 öğrenciye ayakkabı ve okul kıyafetleri gönderdi. Başkan Ada aynı okula geçen yıl da bir jeneratör bağışında bulunmuştu.

Okul Müdürü Yunus Arıca “köyümüzün yetiştirdiği ender şahsiyetlerden biri olan Abdurrahman Ada beye göstermiş olduğu duyarlıktan dolayı öğrencilerim ve şahsım adına teşekkür ederim. Kendileri buradan gitmiş ama buraları unutmamış” dedi.

Abdurrahman Ada’ya yapmış olduğu bu duyarlıklardan dolayı teşekkürler, kulağına ilk ezan okunan beldeyi, daracık sokaklarında koşup oyunlar oynadığı, elif-bayı ilk okuduğu ilk anne baba dediği yerleri, belli ki ayakta kara lastikle gezdiği köyünü unutmamış. Tabii ki yüreğinde sevgi saygı, ahde vefa ve samimiyet olanlar unutmaz. Bu 55 tane küçük yürekte seni unutmayacaktır. Vefa sadece İstanbul’da bir semt değil adı değilmiş Abdurrahman Ada.

Haber: AYDIN KÖMÜRCÜ



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir